Utomhusfärg speciellt utvecklad för vita hus!

Drömmen om det vita, perfekta huset är ofta relativt kortvarig. Smuts och föroreningar sätter sin prägel på färgen, och den vita kulören är inte längre lika vit som den en gång var.

Jotun tycker som de flesta, att vita hus ska vara vita! Därför har Jotun utvecklat DEMIDEKK Brilliant White – en färg speciell avsedd för folk med vita hus. Färgen baseras på ny en teknologi som förhindrar smuts från att fastna på ytan och har ett suveränt skydd mot svartmögel.

DEMIDEKK Brilliant White 9918 Klassisk vit

Vita hus ska vara vita: det här huset är målat i DEMIDEKK Brilliant White 9918 Klassisk Vit

Vitt och nymålat länge!

I vårt land är det väldigt vanligt att måla huset i en vit nyans. Vita hus är däremot mer krävande att hålla fina och vita än hus målade i andra kulörer. Äntligen finns det en färg som är specialutvecklad för vita hus – en glad nyhet för alla kvalitetsmedvetna svenskar med vita hus. Den nya färgen gör det nämligen enklare att hålla huset vitt och rent år efter år.

  1. Extremt lågt smutsupptag: Produkten baseras på ny en teknologi som förhindrar smuts från att fastna på husets yta. Färgen är också mycket effektiv mot svartmögel.
  2. Glans och hållbarhet: Modern teknologi gör att både glans och kulörer bevaras. DEMIDEKK Brilliant White innehåller effektiva pigment och väderbeständiga bindemedel som ger huset det nödvändiga solskyddet.
  3. Torkar snabbt: Eftersom färgen torkar snabbt är det lättare att måla effektivt. Har du tur med vädret kan du hinna med två strykningar på en dag.
DEMIDEKK Brilliant White konkurrenttest

Omfattande tester visar att DEMIDEKK Brilliant White är i särklass jämfört med andra vita färger på marknaden.

Smutsupptag DEMIDEKK Brilliant White

En vit färgkarta!

Vitt är inte bara vitt! Det finns en mängd olika vita nyanser som ger olika kulörupplevelser av ditt hus. Därför är det viktigt att du bestämmer dig för vilken slags vit kulör du vill ha. DEMIDEKK Brilliant White finns i många olika vita nyanser och i den nya färgkartan kan du välja just den nyans som passar ditt hus och din smak bäst.

Äntligen finns det en färgkarta för dig som är osäker på vilken vit kulör du ska ha på huset.

Ett av Europas största färglaboratorier 

Jotun satsar stora resurser på att utveckla färgsystem. Ett av Europas största färglaboratorier och ett flertal teststationer säkerställer att produkterna klarar vårt hårda skandinaviska klimat. Testerna innehåller bland annat moment för att studera den fukthindrande förmågan, hur färgen bryts ner och hur motståndskraftig den är mot mögelangrepp på ytskiktet. Mätningarna visar på mycket goda resultat för alla DEMIDEKK-produkter. Här kan du se mer om hur vi testar våra produkter.