Välj det bästa för din fasad – välj DEMIDEKK

Du känner säkert till DEMIDEKKs välkända reklamslogan - "Demidekkare målar gärna. Men inte så ofta." Kanske har du till och med sett den nya reklamfilmen för DEMIDEKK som precis har lanserats. Men visste du att Jotun under mer än 40 år kontinuerligt har testat och utvecklat DEMIDEKK för att tåla det skandinaviska klimatet och ge dig det bästa för din fasad?

Mer än 40 års erfarenhet

Ända sedan 1972 har DEMIDEKK skyddat svenska trähus. Under lika lång tid har vi skaffat oss praktisk erfarenhet av hur DEMIDEKK klarar av det skandinaviska klimatet. Det har skett genom egen testverksamhet och genom kontakter med tusentals nöjda DEMIDEKKARE. Ursprungsprodukten är DEMIDEKK Täcklasyr, som när den kom satte en helt ny standard på marknaden.

Ett hus med bra skydd är ett hus som håller färgen

Alla vet vi att Nordens tuffa klimatväxlingar ställer stora krav på vårt boende. Inte minst utsidans panel och fönster som skall klara att stå ute i ur och skur, år efter år. Huset måste klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och inte minst solljusets nedbrytande effekt under sommarhalvåret. Därför känns det bra när huset är nymålat. Välj DEMIDEKK nästa gång, så kan du njuta av den känslan länge. För det kommer att dröja länge tills du behöver måla om huset igen.

Ett av Europas största färglaboratorier bakom DEMIDEKK-teknologin

Jotun satsar stora resurser på att utveckla färgsystem. Ett av Europas största färglaboratorier och ett flertal teststationer säkerställer att produkterna klarar vårt hårda skandinaviska klimat. Testerna innehåller bland annat moment för att studera den fukthindrande förmågan, hur färgen bryts ner och hur motståndskraftig den är mot mögelangrepp på ytskiktet. Mätningarna visar på mycket goda resultat för alla DEMIDEKK-produkter. Här kan du läsa lite om teknologin bakom vår senaste produkt i DEMIDEKK-serien, DEMIDEKK Brilliant White – en utomhusfärg speciellt utvecklad för vita hus.

Välj det bästa för din fasad

DEMIDEKK bygger på den erfarenhet Jotun gjort under nära 40 års utveckling som idag skyddar hundratusentals hus runt om i Norden. DEMIDEKK Ultimate är baserad på AMA®-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet. Formuleringen gör färgen extra vattenfast. En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det också enkelt att få rätt mängd färg på väggen. Tillsammans ger detta ett slutresultat med suverän glans och kulörhållbarhet och en yta som därmed är ännu mer motståndskraftig mot ytmögel. Ditt hus kommer helt enkelt att se nymålat ut längre än de flesta andra i grannskapet.

Bli en Demidekkare du också!

Bläddra i den senaste DEMIDEKK-färgkartan här: