Vinn ommålning av ditt hus!

Drömmer du om att bara lägga dig i hängmattan och njuta av våren och sommaren - utan att tänka på att huset måste målas? Anmäl dig till vår tävling, kanske blir du den lyckliga vinnaren av ett nymålat hus.

Är du en äkta Demidekkare? Delta i tävlingen och vinn en total ommålning av ditt hus till ett värde upp till 100.000 kronor! Den lyckliga vinnaren får huset ommålat med valfri Demidekk-produkt. Jotun ser till att en professionell målare genomför ommålningen före utgången av september 2017. Du måste svara på våra frågor, motivera din favoritkulör och registrera dig som deltagare för att kunna vinna tävlingen.

Vinnaren utses vecka 21, 2017.

Tävlingen är nu avslutad och vinnaren kommer att publiceras här.

Deltar du i tävlingen har du dessutom chans att vinna en gasolgrill från Weber varje vecka under kampanjperioden.

Huset här är målat med DEMIDEKK Ultimate Täckfärg i kulören 0471 Lys Antik (till vänster) och 1434 Labrador (till höger).

Lust att byta färg på huset?

Om du blir den lyckliga vinnaren kan du välja precis vilken kulör du vill! Kanske är detta möjligheten att drömma sig bort. Valet av kulör till huset är viktigt – det är ett val du ska leva med i många år. Här får du lite tips kring hur du ska tänka för att välja rätt kulör.