Båtvården blir enklare med ny app

Båtvården blir enklare med ny app

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller snart ska gå in i din allra första säsong som båtägare så är säsongsförberedelserna av båten ett hett samtalsämne bland båtägare.

I dag använder vi appar till mycket och önskar gärna ha verktyg och information lätt tillgängligt för att göra vardagen lite enklare. Med den nya appen från JOTUN Yachting får du all information och vägledning du behöver för att utföra båtvården på bästa och enklaste sätt, rakt i din byxficka via mobilen. I appen hittar du bland annat produktinformation, målningstips, steg-för-steg beskrivningar och ”Så-gör-du-filmer”.

Jotun Yachting båtvårdsapp

”Vi är väldigt glada och stolta över att lansera den nya appen för Sveriges båtägare och på detta sätt kunna inspirera inför båtsäsongen och bidra till att båtvården blir ändå lite enklare. Vi vet att många båtägare värdesätter vår båtbroschyr, men det är inte alltid man har den tillgänglig när jobbet ska göras. Nu behöver du inte längre stå i båthamnen eller i trädgården och fundera på hur det var man skulle gå till väga – det är bara att ta fram telefonen så får du svaret på 1-2-3!” avslutar Caroline Skaalvold Engstrøm entusiastiskt. Appen kan laddas ner till iPhone och Android via AppStore eller Google Play. Sök på ”Jotun Yachting” (öppna länkarna från mobil).

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Så här undviker du vanligaste båtvårdstabbarna

När våren närmar sig blir det full fart i båthamnarna. Många vill få båten klar för sjösättning så fort som…

Förenkla båtvården med den nya epoxygrundningen Yachting Barrier Primer

Att få ett komplett färgsystem på båten är krävande, då olika ytor och vatten behöver olika produkter. Jotun Yachting lanserar…

Båtvård steg-för-steg

Vi båtägare är väl aldrig stoltare än när vi på årets första tur, åker ut i en blankpolerad båt. För…

Åtta frågor och svar om hur bottenfärg påverkar miljön

Vi blir allt mer medvetna om hur vi påverkar vår miljö. Globalt står vi inför många utmaningar, men det finns…

Gör båten klar för semestern!

Äntligen är båten i vattnet, polerad och fixad – vi har en lång och härlig båtsäsong framför oss. Nu när…

Så lyckas du med båtvården

Snart dags att sjösätta båten för säsongen? Det här bör du tänka på för att lyckas med årets båtvård och…

Go to top