Båtvården blir enklare med ny app

Båtvården blir enklare med ny app

Oavsett om du är en erfaren båtägare eller snart ska gå in i din allra första säsong som båtägare så är säsongsförberedelserna av båten ett hett samtalsämne bland båtägare.

I dag använder vi appar till mycket och önskar gärna ha verktyg och information lätt tillgängligt för att göra vardagen lite enklare. Med den nya appen från JOTUN Yachting får du all information och vägledning du behöver för att utföra båtvården på bästa och enklaste sätt, rakt i din byxficka via mobilen. I appen hittar du bland annat produktinformation, målningstips, steg-för-steg beskrivningar och ”Så-gör-du-filmer”.

Jotun Yachting båtvårdsapp

”Vi är väldigt glada och stolta över att lansera den nya appen för Sveriges båtägare och på detta sätt kunna inspirera inför båtsäsongen och bidra till att båtvården blir ändå lite enklare. Vi vet att många båtägare värdesätter vår båtbroschyr, men det är inte alltid man har den tillgänglig när jobbet ska göras. Nu behöver du inte längre stå i båthamnen eller i trädgården och fundera på hur det var man skulle gå till väga – det är bara att ta fram telefonen så får du svaret på 1-2-3!” avslutar Caroline Skaalvold Engstrøm entusiastiskt. Appen kan laddas ner till iPhone och Android via AppStore eller Google Play. Sök på ”Jotun Yachting” (öppna länkarna från mobil).

Emelie Nilsson
Emelie Nilsson

Emelie Nilsson – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och nyttiga med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Båtvårdstipsen som gör dig till expert

Är du osäker på hur du ska förbereda båten inför sjösättningen? Funderar du på om du måste skrapa av den…

Så vårrustar du båten på ett tryggt sätt

Det är viktigt att tänka på att antifouling och andra båtvårdsprodukter ska användas på ett säkert sätt för att skydda…

Så rengör och skyddar du gummit på båten

Rib-båtar av gummi, fendrar och alla gummidetaljer ombord behöver tvättas och behandlas för att bli rena och för att gummit…

Få bättre utsikt – så rengör du kapellfönstren

Med tiden kan havs-och sjövatten göra att fönstren på kapellet blir matta och behöver en uppfräschning. En vanlig fråga från…

Blanka räcken och beslag

En blank pulpit och välpolerade tåg, räcken, pollare och andra beslag i rostfritt stål eller krom höjer verkligen helhetsintrycket av…

Välj rätt bottenfärg för din båt

Bottenfärgen ska skydda båten mot beväxning. För att hitta rätt bottenfärg måste du utgå ifrån hur du använder din båt….

Go to top