Detaljkulörer som tillför det stora extra

Detaljkulörer som tillför det stora extra

Visst är det härligt när man möts av en enhetlig färgsättning utomhus? Här matchas fasadkulören och detaljerna på dörren och utomhusmöblerna snyggt ihop. Dörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 7119 Stämning, fasaden med Jotun DryTech murfärg i 1024 Tidlös. Bordet är målat i 7163 Minty Breeze

Jotun 1908 Sisal_Jotun 11129 Smoky GreyDörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 1908 Sisal och fasaden är målad med Jotun DryTech murfärg i 11129 Smoky Grey

Våra nya detaljkulörer

I årets färgkarta lanserar vi sex stycken fina detaljkulörer som skapar inspirerande utomhusmiljöer. Dessa kulörer är fina accenter som har till avsikt att tillföra det lilla – eller snarare stora – extra utomhus. Kulörerna är noga utvalda och kommer att komplettera fasadkulören och husets omgivning på ett bra sätt!

Med enkla medel kan du tillföra små färgglada detaljer som förstärker uttrycket och ger uterummet en egen identitet. Färgsätt detaljer som utomhusmöbler eller ytterdörren med en vacker kulör och sätt din prägel på de.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

Behagliga minttoner

Kalla och behagliga accenter! Bordet är målat med DEMIDEKK Infinity Details i 7163 Minty Breeze. Pallen är målad i samma färg men i kulören 7119 Stämning. Fasaden är målad med Jotun DryTech murfärg i 1024 Tidlös.

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

 JOTUN DryTech Murfärg

JOTUN DryTech Murfärg

 • Håller muren fin länge
 • För alla typer av puts/betong/grundmur
 • Förebygger flagning och är smutsavvisande
 • 2-i-1 unik teknologi – både diffusionsöppen och vattenavvisande

Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1069 Villagrå och hyllan är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 7119 Stämning

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

Minttoner är härliga och tacksamma toner till uterummet. De är fina intill vita, gråa, svarta, blåa och gröna fasader. 7163 Minty Breeze är en fräsch och fin ton till mindre detaljer, såsom till dörren, utemöblerna eller andra inspirerande element. Den är extra fin till mörkgråa, blåa, svarta och dämpade gröna toner. 7119 Stämning är något mörkare och passar utmärkt till vita, beige, gyllene gråa och mörkblåa nyanser.

Spännande och närvarande röda toner

Stämningsfulla detaljer. Tankarna går till sydligare breddgrader när vi ser denna varma kulör på bänken. Den är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 20118 Amber Red. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1939 Sandberige och terrassen är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90028 Skuggbrun

Fräscha och harmoniska rödtoner som 20118 Amber Red piggar upp neutrala, vita, beige och gyllene gråa exteriörer med sin närvaro. 1908 Sisal är riktigt läcker tillsammans med mörka och gyllene gråtoner, samt svart, grönt och ljusa, dämpade grågula nyanser.

20118 Amber Red.1908 Sisal. Diskret elegans! Stolen är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 1908 Sisal, som ger en härlig, diskret touch till fasaden i 7653 Stockholmsgrön. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity.
Läckert med ton-i-ton. Fönsterna och den nedre delen av fasaden är målad i 1908 Sisal. Övrig fasad är målad med Jotun DryTech murfärg i 1901 Marmor.

Dämpad och vacker blåton

Nu flyttar den populära interiörkulören ut. Bänken är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 5180 Oslo som piggar upp ett neutralt uterum. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1973 Antikgrå

Kulören 5180 Oslo är en djup blåton med gröna inslag. Detta är en behaglig och trygg kulör för dem som önskar lite med färg i uterummet. Den är extra fin tillsammans med dämpad beige, gyllene och kallare gråtoner, samt dämpade gröna nyanser. Testa den på ytterdörren eller på en bänk vid entrén.

5180 Oslo

En djup grönaktig blåton. Detta är en djup och effektfull blåton som sätter pricken över i:et på en elegant ytterdörr eller en fin pall.

Läcker grönton

Jotun 1973 Antikkgrå malt med Jotun DryTech MurmalingNär historisk inspiration möter ett stramt och modernt uttryck, så blir det bra! Fönsterna och pergolan är målade med DEMIDEKK Infinity Details i 7658 Köpenhamnsgrön och fasaden är målad med Jotun DryTech murfärg i 1973 Antikgrå.

Lär känna vår nya grönton med inspiration av Kongens by – 7658 Köpenhamnsgrön. Detta är en djup, elegant grönton som är extra fin till vita, beige, gråbeige, grå och gula kulörer. När du är i Köpenhamn nästa gång, så kolla in de läckra gröntonerna på detaljerna – det finns mycket av denna vackra ton där.

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden. Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

(*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger)

Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Så fungerar självrengörande fasadfärg

Vitt och vackert – fasad målad med JOTUN 1001 Eggvit. Många upplever vita hus som särskilt krävande att hålla rena….

Måla huset svart? Välj en självrengörande färg

Välj kulören JOTUN 9938 Naturligt Svart så får du ett hus som är svart, men lite varmare i uttrycket än…

Lär känna den nya fasadkulören Jotun 20118 Amber Red

I årets nya utomhus-färgkarta finns ett flertal röda och rosa toner som ger ett varmt och välkomnande uttryck på skandinaviska fasader….

Skapa en harmonisk färgsättning

Har du lagt märke till det vackra huset på årets utomhusfärgkarta? Den klassiska villan har fått en harmonisk och enhetlig färgsättning…

7 fasadfaror att undvika

Försumma inte det viktiga kulörvalet! Rött är en klassisk och välkomnande kulör som skapar energi och glädje. Huset ovan är…

Välj den DEMIDEKK som passar dig

Visst känns det bra när huset är nymålat? Välj en fasadfärg från DEMIDEKK, så kan du njuta av den känslan…

Go to top