Emmas förvandling av entrén

Emmas förvandling av entrén

Emma Johansson driver kontot What Decorates My Day på Instagram och är en kreatör utav rang. Kolla in när Emma förnyade sin entré genom att måla om ytterdörrarna i 3343 Dusty Purple och 3323 Tanke med DEMIDEKK Infinity Details.  

Lär känna Emma

Emma Johansson är 38 år gammal och bor tillsammans med sin familj och fem dvärgvädurar i Älvsjö. Emma är en driftig person som arbetar som influencer och driver kontot What Decorates My Day på Instagram. Hon är även fotograf och författare av Livsjournalen, samt delägare och redaktör på bloggportalen Lovely Life.

Emma inspirerar dagligen tusentals människor och hon får själv sin inspiration från danska, franska och brittiska inredningstidningar.

–  Jag inspireras jättemycket av hur de inreder både i Storbritannien, Italien och Frankrike där det får vara lite mer avslappnat, skevt och inte alltid så perfekt. I England är de helt otroliga på färger och mönster, förklarar Emma.

Inredningsintresse

Emma har alltid haft ett stort intresse för inredning och trädgård. För Emma är det viktigt att skapa ett hem att trivas och leva i.

– Jag är uppvuxen i Småland. Båda mina föräldrar jobbade inom vården och det fanns sällan pengar över att unna sig dyr inredning. Min mamma har alltid haft ett stort inredningsintresse och jag var alltid så stolt över att vi hade det så fint hemma. När jag var sex år fick jag mitt första egna rum. Där fick jag bestämma och fixa precis som jag ville. Jag möblerade om i mitt rum varje vecka och när jag inte kunde göra mer just då, möblerade jag om hemma hos mina kompisar, förklarar Emma.

Välkomna hem till Emma! Visst är entrén inbjudande med de kulörta dörrarna!? Du kan snabbt och enkelt förnya dörrarna och skapa en överraskande stor effekt på hela huset. Dörrarna är målade med DEMIDEKK Infinity Details i 3343 Dusty Purple och 3323 Tanke

Förnyelse av dörren

Emmas stora intresse för inredning och förnyelse resulterade i att hon målade om sina ytterdörrar med DEMIDEKK Infinity Details i 3343 Dusty Purple och 3323 Tanke. När man målar om ytterdörren eller detaljer utomhus i oväntade kulörer skapas en spännande förändring som påverkar hela huset. För visst blir man nyfiken på vem som bor bakom den färgglada dörren? Det kände Emma och tog tillfälle i akt och målade ytterdörrarna i läckra lila toner.

– Det var superenkelt att måla om ytterdörrarna och resultatet blev så fint, vi är supernöjda. Det blev verkligen något nytt som passade superfint till huset, förklarar Emma.

Läcker entré. Förbipasserande blir säkerligen nyfikna på vem som bor bakom den lila dörren. Dörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 3323 Tanke

Fina kombinationer med 3343 Dusty Purple och 3323 Tanke.

 Visste ni att vi kan bryta DEMIDEKK Infinity Details i oändligt kulörer, många fler än vad som presenteras i exteriörfärgkartan? Det ger dig många möjligheter till en färgrik och personlig entré.

3343 Dusty Purple.3323 Tanke.

Så här gör du

Emma började att tvätta dörrarna med Jotun 3i1 Kraftvask och Mögeldesinfektion som späddes 1:10. Därefter målade hon en tunn strykning med Visir Oljegrundning pigmenterat för att mätta träet. Dörrarna fick därefter torka i ett dygn innan Emma påförde tre strykningar med DEMIDEKK Infinity Details i 3343 Dusty Purple och 3323 Tanke.

 Kraftvask 3-i-1

Kraftvask 3-i-1

  • 3-i-1 Allt i ett tvättmedel utomhus
  • Kraftigt specialtvättmedel – före ommålning utomhus
  • Universal tvättmedel för enklare underhåll
  • Långtidsverkande effekt mot beväxning

 VISIR Oljegrunning Pigmentert

VISIR Oljegrunning Pigmentert

  • Dokumenterad effekt mot röta (KemI bekämpningsmedel klass 2 och 3, regnr: 5052 och 5051
  • Pigmentering som skyddar träet mot UV-ljus

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

  • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
  • Ser nymålat ut längst

3323 Tanke är en djup och sensuell lila ton. Detaljer utomhus, såsom dörrar och fönster ska målas med DEMIDEKK Infinity Details.  

2021

Emmas dröm är att få fortsätta att arbeta med det som hon älskar – inredning, trädgård och att få inspirera hennes följare till att våga mer och inte vara så ängsliga när det kommer till hemmet. Nu längtar Emma att få spendera sommaren i sitt hus i Överkalix som har ett nytt härligt kök med utsikt över vattnet och midnattssolen.

3343 Dusty Purple är en mjuk lila ton.

Inbjudande entré! Välkomna hem till Emma med de lila dörrarna. 

Få mer inspiration av Emma här. 

Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Balmy Grey – en mjuk och lugn gråton

Naturlig, mjuk och behaglig: Jotun 8558 Balmy Grey är en helt ny gråton som vi tror kommer att bli en…

Vita och luftiga nyanser utomhus

En av våra vita nyanser, Jotun 0731 Demivit. Detta är en gyllene och dämpad gråbeige, vitton som upplevs mjuk och…

Ska du tvätta huset? Glöm inte grundmuren

Kom ihåg att HELA huset ska tvättas vid årets underhållstvätt. Med en liten insats med vår senaste tvättprodukt Jotun 3-i-1…

Köpenhamnsgrön – ny och läcker grönton

Historisk inspiration som möts i ett modernt uttryck – ja, så kan man beskriva vår nya grönton Jotun 7658 Köpenhamnsgrön….

Natural Beige – ny och läcker kulör

Vårglädje! Fasaden är målad i kulörnyheten Jotun 1141 Natural Beige med DEMIDEKK Infinity. Dörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details…

Förnya bänken med tre enkla steg!

Förnya uterummet med en enhetlig och bra färgsättning! Det är lätt att drömma sig bort till varmare breddgrader när vi…

Go to top