Låt trappan bli en del av inredningen

Låt trappan bli en del av inredningen

Många målar väggar och ändrar inredningen i sitt hem om de är sugna på en förändring. Men ofta glöms trappan i rummet bort och så behöver det inte vara! 

Denna trappa nedan var tidigare vit och sliten, och den hade fått utstå det som trappor får mest, stort slitage. Trappan tar upp mycket plats i ett rum och målas därför ofta i ljusa vita toner eller behålls med sitt naturliga träutseende för att inte bli allt för dominerande i rummet.

Men det behöver inte alltid vara så! Titta bara på denna underbara trappa. Den har blivit en av rummets mittpunkter i en härlig mörk och matt färg. Den mörka trappan är nu en fin kontrast till den ljusa inredningen. Så istället för att gömma trappan, kan man markera den och låt den vara en tydlig och framträdande detalj i rummet.

Allt detta görs med en burk Trestjerner matt golvfärg i 5795 Koks. Denna slitstarka färg kommer inte att försvinna i första taget.

TRESTJERNER svart golvfärg

Golvet är laserat med Trestjerner Golvolja i vitt och slutstruket med Trestjerner Hårdvaxolja för en mer hållbar yta. Du kan läsa mer om dessa produkter här.

Måla trappa svart

Svart trappa måla om

Före-bild på trappan innan målningen:

Före-bild trappa vit innan ommålning

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Go to top