Måla tryggt, snabbt och enkelt!

Måla tryggt, snabbt och enkelt!

Vi nordbor älskar att göra om hemma, och en tredjedel av oss gör det varje år. Vi möblerar om, vi målar, vi byter kulör och vi leker med inredningen.

Jotun SENS - måla tryggt och enkelt

Ge barnrummet en snabb förändring. Här har man målat med SENS 7163 Minty Breeze.

Det är enkelt – vi tycker om förändring! Snabb förändring! Som tur är behöver inte impulsiviteten vara på bekostnad av hälsan. Och som tur är går det fort när du väl kommit igång.

3i1 – en färg för alla ytor

Impulsivitet kan ofta vara på bekostnad av planering. När det ska gå fort fattar vi snabba beslut utan att tänka så mycket på konsekvenserna. SENS är en produkt för den impulsiva. En produkt för dig som vill att det ska vara enkelt och att det ska gå snabbt – men som naturligtvis också vill ha ett bra resultat.

SENS är en 3i1-färg, vilket innebär att du kan använda en och samma färg på tre olika ytor:

  1. Vägg
  2. Panel (vägg/tak)
  3. Lister

Den kan användas på alla slags underlag. Du slipper tänka på olika färgtyper, maskeringstejp i övergångar, olika torktider och liknande. Samma färg överallt. Färgen är lätt att påföra utan dropp och spill, den täcker väl och torkar snabbt. Resultatet blir lika fint överallt – enklare blir det inte!

Tips! Om du vill variera glansgraden för att skapa lite dynamik i rummet kan du använda SENS glans 07 på väggarna och SENS glans 30 på listverket. De halvblanka listerna utgör en fin kontrast till den silkematta väggen.

Med SENS får du Jotuns vackraste kulörer, kulörer som ger harmoniska, glada och trygga hem. Färgkartan finns i tre spännande färgpaletter – låt dig inspireras här!

Jotun SENS - måla tryggt med fint resultat

Måla flickrummet i ljusa kombinationer med SENS 10580 Soft Skin.

Var impulsiv – tänk på hälsan!

Många hem görs om varje år, vilket ofta är ett resultat av ett akut behov av förändring. Behoven ser olika ut beroende på barnens ålder och familjesituationen, och förändringen måste bara ske så fort man får en ledig stund över!

Gravid och måla?

Sovrummet är det rum vi förändrar oftast. Målar du med SENS kan du tryggt vistas i rummet direkt efter att det är målat – du kan till och med sova där med gott samvete.

Jotun SENS - måla tryggt med fint resultat

Målar du med SENS kan du tryggt vistas i rummet direkt efter att det är målat. SENS 10580 Soft Skin och 10246 Velvet.

Måla tryggt med fint resultat

Med SENS får du fint, tåligt resultat och är dessutom trygg redan från första strykningen. Färgen avger inga skadliga emissioner och ger dessutom ingen färglukt varken under eller efter påföringen.

Ett tryggt val för gravida, nyfödda, astmatiker, allergiker och barn i alla åldrar. Ett tryggt val för hela familjen.

Snabba beslut kan innebära snabba och enkla lösningar. Låt det däremot inte ske på bekostnad av resultatet. SENS gör det enkelt, du behöver inte välja. Ett fint och hållbart resultat som ser till hälsan – även för den impulsiva!

Jotun SENS - måla tryggt med fint resultat

Gör om pojkrummet enkelt med SENS 7163 Minty Breeze. Färgen är lätt att påföra, den täcker väl, skvätter lite och torkar snabbt.

Avatar

Emelie Nilsson – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och nyttiga med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Förnya golvet

Funderar du över hur du kan förnya ditt golv, eller om du ens kan göra någonting med det alls? Här…

Rum för ungdomar

Med Jotun SENS får du inte bara vackra färger. Du kan också vara helt trygg med att det är den bästa…

Måla tryggt i barnrummet

Jotun SENS är ett tryggt val för alla! Jotun SENS 07 Vägg/Panel/List i färgen 5030 St. Pauls Blue är supertuff i barnrummet….

Är du gravid och ska måla?

När man är gravid kan tiden gå oändligt långsamt! Använd väntetiden till att planera ett harmoniskt babyrum så att ni…

Låt trappan bli en del av inredningen

Många målar väggar och ändrar inredningen i sitt hem om de är sugna på en förändring. Men ofta glöms trappan…

Go to top