Modernt och svart med stylad uteplats

Modernt och svart med stylad uteplats

Daniella Witte, en av Sveriges främsta stylister och en duktig fotograf, har stylat det här uterummet inför fotografering och inspelning av den nya TV-reklamen för DEMIDEKK. Huset målat med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart.

Modernt och svart hus

Hur stylar man en uteplats om huset är målat svart och modernt? Här berättar Daniella Witte, en av Sveriges mest anlitade stylister, hur hon tänkte inför uppgiften.

Huset målat med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart. 

JOTUN 9938 Naturligt Svart

En neutral gråaktig svart färg. Läcker kontrast till det mesta för de som gillar skarpa, mörka kontraster. Kan användas till de flesta vita toner samt alla andra kulörta färger.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande

Färg och stil påverkar

Daniella berättar att husets färg påverkade hennes styling ganska mycket. – Jag valde att använda mig av mat och detaljer i naturliga färger och material eftersom det gör sig så fint till svart, berättar hon. Även själva stilen på huset fick styra lite. – Jag ville ha en modern stil med högkvalitativa möbler i svart stål som lugnade helheten. Det skulle också vara massivt trä för att öka känslan av en genomtänkt och gedigen inredning. Allt för att det skulle vara hållbart över tid, precis som DEMIDEKK Infinity är.

DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa utomhusfärg någonsin.  I vår digitala utomhusfärgkarta får du tips på hur du ska tänka när du ska välja färg till huset och du kan hitta förslag på matchande kulörer till fönster, dörrar, garageportar, grundmur och altan.

Läs mer om DEMIDEKK Infinity – Jotuns bästa utomhusfärg någonsin!

Daniella har använt svartmålade stålmöbler med massivt trä för att uterummet ska kännas genomtänkt och gediget. Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart. 

Jordat och sobert med inte alltför hårda kontraster i Daniellas uterum. Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart. 

Ge det gröna plats

När man inreder en uteplats kan det vara bra att börja med att tänka igenom vilken stil man vill ha. Daniella ville att den här uteplatsen skulle kännas jordad och sober med inte alltför hårda kontraster. – Detta för att ge mer plats åt naturen och trädgården, förklarar Daniella.

Mest nöjd med färgen

När hon får frågan om vad hon var mest nöjd med i det här projektet så svarar hon; – Kanske att huset faktiskt var målat i DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt svart. Det gav mig utrymme att skapa fram en stil som jag gillar själv!

Samma stil och form med närliggande färger.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

Ditt uterum

När du målar ditt hus med DEMIDEKK Infinity behöver du inte måla om huset på många många år. Då känns det bra att skapa ett uterum som också håller i många år, tänka hållbart helt enkelt! Hur vill du ha det i ditt uterum? Kanske passar den här stilen dig också? Här kan du läsa och få tips om hur du fixar till din uteplats på ett enkelt sätt!

Tack snälla Daniella för att du delar med dig av dina stylingtips. Så inspirerande!

Är du nyfiken på TV-reklamen? Se den här.

Styling:Daniella Witte

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Torp blev vit drömvilla

Villan som är målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit, ligger precis vid vattnet och har förvandlats från torp till en…

Härligt gräddigt med Eggvit

Som en gräddbakelse ligger den där, Sarah och Andreas vita villa. Läs här hur de tänkte när de skulle välja…

Sommardröm i rött och vitt

Ett rött hus med vita knutar är väl kanske en dröm för många. Följ med hem till Anne Linden, Influencer,…

Måla huset vitt med självrengörande färg

Se vad du bör tänka på innan du bestämmer dig Vit är en mycket populär kulör och väljs ofta när…

Enhetliga färgkombinationer lönar sig

Denna vita, ljusa kombination av kulörer sätter det naturliga uttrycket i fokus. Det är mjuka övergångar mellan den vita fasaden…

Sudda ut gränsen mellan ute och inne

När trädgårds- och inredningsarkitekten Therese Knutsen och hennes man skulle göra om uteplatsen samt fasaden av deras hus ville de…

Go to top