Natural Beige – ny och läcker kulör

Natural Beige – ny och läcker kulör

Vårglädje! Fasaden är målad i kulörnyheten Jotun 1141 Natural Beige med DEMIDEKK Infinity. Dörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details i Jotun 8426 Dewy Green och pallen i Jotun 1908 Sisal. Läckra blickfång som ger uterummet ett lyft. 

Lugn och behaglig beige ton

Beige och bruna nyanser uppfattas som varma, harmoniska samt tidlösa, och kan sätta sin prägel på klassisk såväl som på modern arkitektur. Med dessa toner får huset får en naturlig framtoning och husets stil förstärks genom valet av detaljkulörer. I årets färgkarta hittar du en helt ny och läcker beigeton. Jotun 1141 Natural Beige är en stilren, gråbeige och varm jordton som ger en lugn och vacker fasad. Kulören är dessutom vacker till detaljer i kombination med våra mer kulörta toner.

Jotun 1141 Natural Beige Ljust och nedtonat. Om du föredrar naturliga och lite diskreta toner är Jotun 1141 Natural Beige tillsammans med ljusa gröna nyanser ett läckert kulörval! Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity – vår allra bästa utomhus färg. 

 

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

Behaglig och modern nyans

Ofta kan de allra vitaste exteriörtonerna upplevas som markanta och intensiva på uteplatsen i stark sol. En mer dämpad kulör som Jotun 1141 Natural Beige ger mindre reflektion av solljuset och kommer därmed att upplevas som mjukare och lugnare, samtidigt som kulören är ljus och lätt. Modern och behaglig!

Jotun 1141 Natural BeigeNaturlig, skandinavisk lätthet. Med Jotun 1141 Natural Beige framstår fasaden som mjuk. Pallen är målad med DEMIDEKK Infintiy Details i Jotun 1908 Sisal. Rent och fräscht! 

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

Så här målar du om dina utemöbler.

Jotun 1141 Natural BeigeDrömmer du om att förnya fasaden i sommar? Vår exteriörfärgkarta är fullproppad med inspirerande kulörnyheter som skapar en enhetlig färgsättning av huset. En beige kulör som Jotun 1131 Natural Beige skapar en lugn och harmonisk upplevelse av fasaden och ger samtidigt spelrum för fina kulörkombinationer på detaljer som dörrar och möbler. 

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden.Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

(*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger)

Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Tänk på miljön när du målar utomhus

Att tänka hållbart när du ska måla om huset innebär framför allt att tänka till ordentligt redan innan du startar…

Så skapar du en mysig uteplats

Härlig uteplats för hela familjen. Med enkla medel kan du förnya och fräscha upp barnbordet. Här använde vi kulören Jotun…

Drömmer du om ett rött hus? Här är våra tips!

Ett rött hus ger värme och energi till omgivningarna. Hitta den perfekt röda färgen till ditt hus!   Bild ovan:…

Friskt med blågröna detaljer ute

Med nya, blågröna detaljer kan du skapa en helt ny atmosfär utomhus. – Läs mer om hur du kan friska…

50 år av kulörtrender utomhus

DEMIDEKK fyller 50 år! Sedan 1972 har DEMIDEKK skyddat och förskönat svenska trähus och är idag etablerat som ett av…

Vinnare av nymålat hus 2021

Vinnarhuset är målat med DEMIDEKK Infinity i Jotun 1376 Froströk, altanen är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i Jotun 9072 Naturgrå och…

Go to top