Natural Beige – ny och läcker kulör

Natural Beige – ny och läcker kulör

Vårglädje! Fasaden är målad i kulörnyheten Jotun 1141 Natural Beige med DEMIDEKK Infinity. Dörren är målad med DEMIDEKK Infinity Details i Jotun 8426 Dewy Green och pallen i Jotun 1908 Sisal. Läckra blickfång som ger uterummet ett lyft. 

Lugn och behaglig beige ton

Beige och bruna nyanser uppfattas som varma, harmoniska samt tidlösa, och kan sätta sin prägel på klassisk såväl som på modern arkitektur. Med dessa toner får huset får en naturlig framtoning och husets stil förstärks genom valet av detaljkulörer. I årets färgkarta hittar du en helt ny och läcker beigeton. Jotun 1141 Natural Beige är en stilren, gråbeige och varm jordton som ger en lugn och vacker fasad. Kulören är dessutom vacker till detaljer i kombination med våra mer kulörta toner.

Jotun 1141 Natural Beige Ljust och nedtonat. Om du föredrar naturliga och lite diskreta toner är Jotun 1141 Natural Beige tillsammans med ljusa gröna nyanser ett läckert kulörval! Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity – vår allra bästa utomhus färg. 

 

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

Behaglig och modern nyans

Ofta kan de allra vitaste exteriörtonerna upplevas som markanta och intensiva på uteplatsen i stark sol. En mer dämpad kulör som Jotun 1141 Natural Beige ger mindre reflektion av solljuset och kommer därmed att upplevas som mjukare och lugnare, samtidigt som kulören är ljus och lätt. Modern och behaglig!

Jotun 1141 Natural BeigeNaturlig, skandinavisk lätthet. Med Jotun 1141 Natural Beige framstår fasaden som mjuk. Pallen är målad med DEMIDEKK Infintiy Details i Jotun 1908 Sisal. Rent och fräscht! 

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst

Så här målar du om dina utemöbler.

Jotun 1141 Natural BeigeDrömmer du om att förnya fasaden i sommar? Vår exteriörfärgkarta är fullproppad med inspirerande kulörnyheter som skapar en enhetlig färgsättning av huset. En beige kulör som Jotun 1131 Natural Beige skapar en lugn och harmonisk upplevelse av fasaden och ger samtidigt spelrum för fina kulörkombinationer på detaljer som dörrar och möbler. 

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden.Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Balmy Grey – en mjuk och lugn gråton

Naturlig, mjuk och behaglig: Jotun 8558 Balmy Grey är en helt ny gråton som vi tror kommer att bli en…

Vita och luftiga nyanser utomhus

En av våra vita nyanser, Jotun 0731 Demivit. Detta är en gyllene och dämpad gråbeige, vitton som upplevs mjuk och…

Emmas förvandling av entrén

Emma Johansson driver kontot What Decorates My Day på Instagram och är en kreatör utav rang. Kolla in när Emma…

Ska du tvätta huset? Glöm inte grundmuren

Kom ihåg att HELA huset ska tvättas vid årets underhållstvätt. Med en liten insats med vår senaste tvättprodukt Jotun 3-i-1…

Köpenhamnsgrön – ny och läcker grönton

Historisk inspiration som möts i ett modernt uttryck – ja, så kan man beskriva vår nya grönton Jotun 7658 Köpenhamnsgrön….

Förnya bänken med tre enkla steg!

Förnya uterummet med en enhetlig och bra färgsättning! Det är lätt att drömma sig bort till varmare breddgrader när vi…

Go to top