Ny digital färgkarta

Ny digital färgkarta

Vi har tagit fram en ny digital färgkarta för SENS. Färgkartan innehåller harmoniska kulörer för glada, trygga hem målade med produkter som sätter familjens hälsa i fokus.

Matt och vacker i alla kulörer

SENS är lätt att använda och ger ett fint tåligt resultat. Produkten finns i alla Jotuns kulörer! Utforska våra tre SENS kulörpaletter, få tips på vackra kulörkombinationer från vår kulörchef och råd om hur du kan inreda ditt hem.

Måla tryggt med fint resultat!

Väljer du SENS får du inte bara vackra kulörer utan också vackra matta ytor med fint, tåligt resultat. Med SENS kan du använda samma färg på vägg, panel och lister. Den avger inte heller någon färglukt eller skadlig emission. Färgen innehåller inte MIT och kan tryggt användas av alla.

Mal barnerommet trygt og enkelt

Här har vi målat med SENS 3i1 i kulörerna 10580 Soft Skin på den övre delen och 2024 Senses på den nedersta delen.

Perfekt till barnrummet

Har du små barn i huset känns det tryggt att veta att SENS färger inte innehåller lösningsmedel och inte avger några skadliga emissioner. Det innebär att du tryggt kan måla barnrummet och att barnet kan använda rummet så snart färgen har torkat. Du kan även använda färgen på väggar, paneler och lister. Smidigt, eller hur?!

Med SENS kulörpaletter vill vi skapa hållbara kulörer för hela familjen. Ganska enkla kulörer som är lätta att omge sig med i vardagen – kulörer som man kan växa och leva med i flera år. Oavsett om det är en glad kulör till lillebror, ett tuffare rum till husets tonåring eller en ny kulör till husets vuxna som vill ha en lugnare miljö.

Njut av kulörerna och lycka till med kulörvalet. Se vår digitala kulörkarta här.

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Go to top