Ny och effektiv kapelltvätt

Ny och effektiv kapelltvätt

Att båtens kapell blir särskilt hårt utsatt under båtsäsongen är ett välkänt problem. Hårt sittande smuts som är svår att få bort drar ner helhetsintrycket på en i övrigt välpolerad båt. Men, med Jotun Yachtings nyhet Textile PowerClean, blir kapell, dynor, kuddar och andra utomhustextilier som nya på nolltid.

Väder och vind utsätter båten för stor påfrestning säsong efter säsong. Ett vanligt problem för många båtägare är att få bort hårt sittande smuts från kapell och dynor. Det används många olika metoder för att få bukt med smutsen, men långt ifrån alla är lika effektiva. Med årets båtvårdsnyhet Textile PowerClean från Jotun Yachting blir kapellet som nytt igen!

 Textile PowerClean

Textile PowerClean

  • Effektiv rengöring av utomhustextilier
  • För tvätt av hårt smutsade och fläckade utomhustextilier
  • Snabb effekt
  • Bör endast användas på färgäkta textilier

Se bättre ut – så rengör du kapellfönstren.

Rent kapell med Textile PowerClean

Nya Textile PowerClean appliceras med sprayflaska, pensel eller svamp, och ska verka i cirka 10 min. Borsta därefter med en mjuk skurborste för att få bort de svåraste fläckarna. Skölj ordentligt med färskvatten och låt torka ordentligt. När hela kapellet är torrt, inklusive sömmarna, som tar längre tid att torka, impregneras kapellet med  Jotun Yachting Textile Watershield och kapellet är som nytt igen.

Båtvård

Specialutvecklad flaska

I samband med lanseringen av Jotun Yachting Textile PowerClean lanserar Jotun Yachting också en helt ny emballagedesign för utvalda båtvårdsprodukter. De nya flaskorna är specialutvecklade för Jotun. Med ett mer ergonomiskt grepp blir flaskan enklare att hålla och bättre att använda.

Så förbereder du båten för säsongen – båtvård steg-för-steg

 OBS – Jotun Yachting Textile PowerClean bör användas med försiktighet och endast på färgäkta textilier. Använd handskar och glasögon vid påföring. 

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Go to top