Vinn nymålat hus 2018

Vinn nymålat hus 2018

Drömmer du om en sommar fylld av grillfester i glada vänners lag eller om att bara lägga dig i hängmattan och njuta – utan att behöva tänka på att huset måste målas? Anmäl dig till vår tävling – kanske blir du den lyckliga vinnaren av ett nymålat hus!

Vinnaren får huset ommålat med valfri DEMIDEKK-produkt till ett värde av upp till 100.000 kr. Jotun ser till att en professionell målare genomför ommålningen före utgången av september 2018. Vinnaren utses vecka 21, 2018.

Tävlingen är avslutad

Hitta rätt färg till huset

Om du blir den lyckliga vinnaren kan du välja precis vilken kulör du vill! Kanske är detta möjligheten att drömma sig bort. Valet av kulör till huset är viktigt – det är ett val du ska leva med i många år. Medan du med spänning väntar på att få veta om du blir den lyckliga vinnaren kan du planera vilken färg du vill måla huset i med hjälp av den nya digitala utomhusfärgkartan. Se den här. 

Är du nyfiken på förra årets vinnare av nymålat hus – läs mer här.

 DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

  • Mycket långa underhållsintervaller
  • Suverän glans och kulörstabilitet
  • Ser nymålat ut länge
  • AMA®teknologi – extra skydd och lång hållbarhet

Vinn Weber-grill

Delta i tävlingen, svara på några få enkla frågor och motivera vilken DEMIDEKK-kulör du vill måla huset i för att vara med i tävlingen. Förutom huvudpremien utser vi varje vecka en deltagare som vinner en superfin gasolgrill från Weber (första vinnaren utses måndag vecka 19).

Tävlingen är avslutad.

Vinn Weber-grill

 

 

Emelie Nilsson
Emelie Nilsson

Emelie Nilsson – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och nyttiga med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Måla själv eller köpa fabriksmålad panel?

Du vet att huset borde målas, men funderar på när du ska få tid till det. Här kan en förbehandlad…

Bygga hus eller byta fasad i vinter?

Välj en fabriksmålad utomhuspanel som redan är grundad och målad med en första strykning med Jotuns trygga produkter. Med fabriksmålad…

Nymålat hus innan vintern?

Det är en skön känsla att ha ett nymålat hus, särskilt när hösten kommer och sätter huset och väggarna på…

Klädskaparens varmgrå villa

Valerie Aflalo är kvinnan bakom modemärket Valerie. När familjens hus skulle målas om var det inte helt lätt att välja färg. Här berättar hon hur hon tänkte och kom fram till rätt färg. Se här hur fint huset blev med den varmgrå JOTUN 8025 Skodde.

Vackra gula husfärger

Det här huset är målat med DEMIDEKK Ultimate täckfärg i den vackra gula färgen JOTUN 1465 Demigul. Fönster och dörrar är…

Skapa nytt uterum med snyggt plank

Stylister, är de bra på allt som har med det visuella att göra? Det stämmer i alla fall i det…

Go to top