Extrem kulörhållbarhet och långsiktigt skydd

Extrem kulörhållbarhet och långsiktigt skydd

Nyheten DRYGOLIN Color Expert har extrem kulörhållbarhet och ger huset ett vackert utseende som håller länge.​ Med Jotuns vackra kulörer får du möjlighet att sätta din personliga prägel på hus- eller stugfasaden. Fasaden ovan är målad i  i kulören JOTUN 7053 Lärdal. Terrassen är laserad i färgen JOTUN 90029 Naturlig Silvergrå, och bordet målat med i kulören JOTUN 8413 Herrgårdsgrön, som piggar upp det i övrigt rofyllda intrycket. 

Extrem kulörhållbarhet med DRYGOLIN Color Expert

Vi blir mer och mer intresserade av att skapa en enhetlig färgpalett utomhus, där husets fasad ska harmoniera med färgen på fönster, dörrar, grundmur, altan och uteplats. Ett medvetet färgval för hela huset kan understryka din egen och husets stil, historia och tradition. En del utomhusfärger har den unika egenskapen att de upplevs både som tidlösa och moderna. När du sätter samman färgerna på olika sätt kan du genom att måla om huset framhäva den stil som passar ditt hus bäst. Oavsett om du väljer en färgsättning i neutrala nyanser eller en i mer färgrika kontraster, kommer huset när du målar om det att få både karaktär och en efterlängtad förnyelse.

Utforska våra bästa kulörer för utomhusbruk här. 

Att välja färg och måla om sitt hus är nästan som att ge sig ut på en resa. Det är lika kul att planera och titta på olika färgalternativ som det är att till slut få ett harmoniskt färgsatt hus och om du väljer DRYGOLIN Color Expert kommer kulören att behålla sitt vackra utseende länge. Nyheten DRYGOLIN Color Expert har Longlasting Color Technology som ger extrem kulörhållbarhet, suverän kulöråtergivning och långsiktigt skydd.

Kulören JOTUN 9938 Naturligt Svart passar fint i det mjuka och dämpade uttryck som uppnås med vår nyhet i DRYGOLIN-serien –   DRYGOLIN Color Expert.

 DRYGOLIN Color Expert

DRYGOLIN Color Expert

  • Vackert utseende länge
  • Självrengörande
  • Hämmar beväxning på ytan
  • Effektiv applicering och torkar snabbt
  • Långsiktigt skydd

Jotun 0730 Fjellblå

Blå nyanser förstärks i möte med himmel, natur och omgivningar. Utomhus är därför dämpade och gråaktiga blå nyanser de vackraste. Den här eleganta väggen är målad i kulören JOTUN 0730 Fjällblå. Grundmuren är målad med JOTUN Drytech Murfärg i kulören JOTUN 9933 Stenvägg

Fasaden ovan är målad i kulören JOTUN 1434 Labrador och väggen i bakgrunden är målad med JOTUN 1378 Kontur.

TREBITT-Terrassebeis--90029-Naturlig-Sølvgrå,-DRYGOLIN-Nordic-Extreme-Vindu-&-Dør-JOTUN-8413-Herregårdsgrønn

Väggen upplevs varm och mjuk i kulören JOTUN 7053 Lärdal. Terrassen är laserad i färgen JOTUN 90029 Naturlig Silvergrå, och bordet målat med i kulören JOTUN 8413 Herrgårdsgrön, som piggar upp det i övrigt rofyllda intrycket. Med detaljfärgen DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster & Dörr får detaljerna överlägset skydd.

 DRYGOLIN Nordic Extreme vindu og dør

DRYGOLIN Nordic Extreme FÖNSTER & DÖRR

  • Överlägset skydd*​
  • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
  • Självrengörande​
  • Vattenavvisande– regnsäker på 1 timme​**
  • Suveräna påföringsegenskaper​

Läs mer om hur du målar om fönstren med DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster och Dörr

Färg av hög kvalitet ger huset långsiktigt skydd

DRYGOLIN Color Expert är en högkvalitetsprodukt som ger ditt hus långsiktigt skydd och hämmar beväxning på ytan. Färgens självrengörande egenskaper försvårar för smuts och pollen att fästa vid ytan. Huset får vackert utseende länge och det blir lättare att hålla fasaden ren – produktegenskaper som sammantaget ger ett långsiktigt skydd åt din viktigaste ägodel – ditt hus. Färgen är också Svanenmärkt, vilket gör den till ett bra miljöval.

Ljust och delikat: Fasaden är målad i kulören JOTUN 12136 Gentle Yellow och altanen är laserad i färgen JOTUN 9072 Naturgrå.

DRYGOLIN Color Expert – långsiktigt skydd och självrengörande egenskaper ger huset ett vackert utseende länge och det blir lättare att hålla husfasaden ren.  

Jotun testar alla utomhusprodukter under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden. Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

Följ oss gärna på Jotun Sverige på Instagram för mer inspiration kring färgsättning både inomhus och utomhus.

* DRYGOLIN Nordic Extreme håller längst av alla Drygolins utomhusfärger​
** Vid 23 grader och 50% luftfuktighet (RH)

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Här är vinnaren i tävlingen ”Vinn nymålat hus”!

Hus-fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 10168 Muted Yellow och altanräcket med DEMIDEKK Infinity Details i 1016 Blek…

Ett hus blir ett hem

Välkommen hem till Caroline Klinker, entrepenören bakom det populära Instagramkontot Ett hus blir ett hem. Där delar hon med sig…

Tips till målning av huset på hösten

Det är en skön känsla att ha ett nymålat hus, särskilt när hösten och ruskvädret kommer och sätter huset och…

Dags att måla om sommarstugan?

Funderar du på att måla om sommarstugan? Det finns många alternativ till utvändig färgsättning av sommarstugan – oavsett om den…

Populärt med grå och svarta hus

Att måla huset i en grå eller svart nyans är populärt. Huset på bilden ovan är målat med DEMIDEKK Infinity i…

Tänk på miljön när du målar utomhus

Att tänka hållbart när du ska måla om huset innebär framför allt att tänka till ordentligt redan innan du startar…

Go to top