Läcker ockragulton till fasaden

Läcker ockragulton till fasaden

Lär känna vår nya kulör Jotun 10168 Muted Yellow. Som namnet avslöjar är detta en dämpad gulton. Det är en uppdaterad version av de mer traditionella ockragula tonerna som vi känner igen sedan tidigare. Fasaden är målad med DEMIDEKK Ultimate Täckfärg. 

Ny dämpad, ockraton

Gula fasader upplevs som levande, glada och energirika. De kulörstarka och rena gula tonerna kommer att berika grannskapet med sin närvaro. Ockragula toner är kända för sitt vackra samspel mellan naturen och vegeterade områden. Och om man säger Staverngul tror vi att många påminns om den klassiska och kända ockratonen. Detsamma gäller exempelvis Höststämning som är en traditionell och fin ockraton, som har varit med oss länge. Nu har vi däremot utvecklat en helt ny och modern kulör som vi tror kommer att bli en favorit hos många. Jotun 10168 Muted Yellow är mindre färgstark än de traditionella ockratonerna och framstår med ett delikat och nedtonat uttryck.

Härlig vårlycka! Jotun 10168 Muted Yellow framstår som mer dämpad och diskret. Fasaden är målad med DEMIDEKK Ultimate Täckfärg som bidrar till ett mjukt och matt utseende. 

NYMÅLAT UTSEENDE LÄNGE

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg ger långvarig glans-och kulörhållbarhet vilket gör att huset ser nymålat ut länge. Färgen ger ditt hus extra skydd och du får mycket långa undehållsintervaller. Färgen har en silkesmatt och dämpad glans som kommer att ge fasaden ett sobert och nedtonat uttryck. Utöver det är DEMIDEKK Ultimate Täckfärg Svanenmärkt och ett bra miljöval

Färgsätt alla detaljer utomhus! Jotun 10168 Muted Yellow är enkel att kombinera med en rad andra kulörer. En klassisk och ständigt aktuell kulörkombination är att måla staketet med DEMIDEKK Infinity Details i Jotun 1284 Svolvär eller 8734 Brunsvart. Muren med Jotun DryTech murfärg i Jotun 1491 Slipsten och terrassen med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90028 Skuggbrun.

 DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

 • Mycket långa underhållsintervaller
 • Suverän glans och kulörstabilitet
 • Ser nymålat ut länge
 • AMA®teknologi – extra skydd och lång hållbarhet

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst

 JOTUN DryTech Murfärg

JOTUN DryTech Murfärg

 • Håller muren fin länge
 • För alla typer av puts/betong/grundmur
 • Förebygger flagning och är smutsavvisande
 • 2-i-1 unik teknologi – både diffusionsöppen och vattenavvisande

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

 • Extra skydd mot beväxning
 • Torkar snabbt
 • Motverkar sprickbildning
 • Lång hållbarhet med bara en strykning

SKAPA EN ENHETLIG FÄRGSÄTTNING UTOMHUS

Vi efterfrågar alltmer en enhetlig kulörpalett utomhus, och i vår senaste färgkarta har vi samlat trygga och fina fasadkulörer. Husets fasadkulör ska harmoniera med kulören på fönster, dörrar, detaljer, grundmur, terrass och uterum. Därför presenterar vi numera rekommenderar kulörkombinationer till hela huset i färgkartan. En vacker, enhetlig färgsättning tillsammans med högkvalitativa produkter ger ett vackert hus.

Skapa en enhetlig färgsättning. Tänk på hela huset och inkludera hela uterummet när du planerar att måla om exteriört. Här är väggen laserad med Trebitt Oljelasyr i 075 Tjärbrun. Kulören Jotun 10168 Muted Yellow skapar en spännande kontrast till de olika detaljerna i uterummet. Personlig och annorlunda!

 Läs mer om vår senaste färgkarta och våra nya kulörer här.

Alla Jotuns exteriörprodukter är utvecklade och testade under extrema förhållanden, samt producerade i Norge. När du väljer en produkt från Jotun kan du vara trygg med att hela huset får det bästa skyddet.

Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Gröna toner i en uppfriskande harmoni

Kombinera ljuvliga, ljusa gröna toner tillsammans och få en läcker harmoni. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 7053…

Fräscha upp huset med nya, inspirerande detaljkulörer

Detaljkulörerna hjälper dig att skapa färgfyllda blickfång, och ger ett modernt lyft för hus och uterum. Med enkla medel kan…

Enhetliga färgkombinationer lönar sig

Denna vita, ljusa kombination av kulörer sätter det naturliga uttrycket i fokus. Det är mjuka övergångar mellan den vita fasaden…

Supermatt och trendigt med helmatt fasad

Helmatta ytor har blivit allt mer populära både inomhus och utomhus och vi förstår varför. Den matta ytan ger ett…

Guide: välj rätt husfärg!

Att välja rätt husfärg är allt annat än lätt. Men du har turen på din sida, vi hjälper dig! Det…

Svart är inte bara svart

Måla huset med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart så får du ett hus som är svart men lite varmare i…

Go to top