Nyhet: DEMIDEKK Infinity Details

Nyhet: DEMIDEKK Infinity Details

Lek med detaljerna. Med små enkla medel kan uterummet förändras och kännas helt nytt. Den gula stolen är målad med DEMIDEKK Infinity Details i 1908 Sisal. Se så läcker kulören är intill fasaden som är målad med vår allra bästa utomhusfärg, DEMIDEKK Infinity i 7653 Stockholmsgrön.

DEMIDEKK Infinity Details – specialutvecklad detaljfärg

Förnya uterummet med en läcker gul bänk eller kanske en grön dörr. DEMIKK Infinity Details är en premiumfärg för detaljerna, så som fönster och dörrar. Den kan även användas på pergolan, skärmar eller utomhusmöblerna i trä. Med enkla medel kan du ge ditt uterum det lilla extra och sätta din personliga prägel på den.

Jotun 1141 Natural Beige_Jotun 1908 SisalSkapa en härlig entré med ljusa och naturliga kombinationer av beige och grönt. Pallen är målad med DEMIKK Infinity Details i 1908 Sisal. Den blir ett härligt blickfång och en förlängning av fasaden som är målad med DEMIDEKK Infinity i 1141 Natural Beige. Blomkrukor och dörren är målade i 8426 Dewy Green med DEMIDEKK Infinity Details.

 DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity

 • Skyddar huset längst*
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
 • Ser nymålat ut längst*
 • Självrengörande

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

Genomtänkt färgsättning! Putsfasaden framstår som elegant och härlig när kulörerna går ton-i-ton. Fönster och den nedre delen av fasaden är målade i 1908 Sisal, medan den övre delen är målad i 1901 Marmor. Fönsterna är målade med DEMIKK Infinity Details och putsväggen med Jotun DryTech Murfärg. 

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

 • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
 • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
 • Ser nymålat ut längst*

 JOTUN DryTech Murfärg

JOTUN DryTech Murfärg

 • Håller muren fin länge
 • För alla typer av puts/betong/grundmur
 • Förebygger flagning och är smutsavvisande
 • 2-i-1 unik teknologi – både diffusionsöppen och vattenavvisande

Jotun 20118 Amber RedVacker harmoni. Den röda bänken är ett piggt inslag och målad i en av våra helt nya detaljkulörer, 20118 Amber Red. Detta är en varm och tillmötesgående kulör som förstärker och får de övriga jordtonerna att poppa. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1939 Sandbeige och terrassen är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90028 Skuggbrun.

JOTUN 1939 Sandbeige.20118 Amber Red.

Snabb förnyelse och läckra kontraster

DEMIKK Infinity Details gör det enkelt och snabbt att förnya ytterdörren eller en gammal bänk. Detaljfärgen har överlägset skydd och extrem kulör- och glanshållbarhet. Färgen har självrengörande egenskaper som ger dig ett långvarigt och vackert resultat. Med en förhållandevis liten insats och tid kan du förnya uterummet på 1-2-3.

Jotun 7119 StemningBehaglig uteplats. Se så fint det blir när man väljer olika nyanser av samma kulör. Uteköket är målat med DEMIKK Infinity Details i kulören 7163 Minty Breeze som är en ljusare variant av färgen på ytterdörren, 7119 Stämning. Fasaden är målad med Jotun DryTech Murfärg i 1024 Tidlös, medan grundmuren är målad i 1462 Grå Skiffer. 

Jotun 7163 Minty BreezeLär mer om våra nya detaljkulörer här.

Dør Jotun 5445 Delicate Blue, vegg Jotun 1274 Dus, terrasse Trebitt 90029 Naturlig SølvgråLäckert! Vi målade ytterdörren med DEMIKK Infinity Details i 5445 Delicate Blue, och resultatet blev så fint. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1274 Frostig och terrassen med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90029 Naturlig Silvergrå.

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden. Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.
(*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger)
Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Ett hus blir ett hem

Fasaden är målad i en varmt gråbeige kulör, 1016 Blek Sand, knutarna i 10416 Pärlvit och fönsterkarmar och dörr i kulören…

Tips till målning av huset på hösten

Det är en skön känsla att ha ett nymålat hus, särskilt när hösten och ruskvädret kommer och sätter huset och…

Dags att måla om sommarstugan?

Funderar du på att måla om sommarstugan? Det finns många alternativ till utvändig färgsättning av sommarstugan – oavsett om den…

Populärt med grå och svarta hus

Att måla huset i en grå eller svart nyans är populärt. Huset på bilden ovan är målat med DEMIDEKK Infinity i…

Tänk på miljön när du målar utomhus

Att tänka hållbart när du ska måla om huset innebär framför allt att tänka till ordentligt redan innan du startar…

Så skapar du en mysig uteplats

Härlig uteplats för hela familjen. Med enkla medel kan du förnya och fräscha upp barnbordet. Här använde vi kulören Jotun…

Go to top