Överlägset skydd med DRYGOLIN Nordic Extreme

Överlägset skydd med DRYGOLIN Nordic Extreme

Med DRYGOLIN Nordic Extreme får du ett vackert hus med överlägset skydd. Fasaden ovan är målad i JOTUN 4252 Kimrök Dämpad och dörren i JOTUN 4477 Deco Blue

DRYGOLIN Nordic Extreme håller längst av alla Drygolins utomhusfärger. Omfattande tester visar att DRYGOLIN Nordic Extreme har ett överlägset skydd, och att färgen är både regnsäker och vattenavvisande efter bara 90 minuter. Det säkerställer att du får ett hus som håller sig vackert länge – även i ett fuktigt klimat. 

Vattenavvisande – regnsäker efter endast 90 minuter

Det nordiska klimatet är ostabilt och blött. Dessvärre kan fuktigt vår- och sommarväder göra det svårt att planlägga arbetet med att måla om huset och många husägare bekymrar sig för att arbetet ska vara bortkastat om det plötsligt skulle komma en regnskur eller två.

Fasad målad i JOTUN 2746 Mörk Rubin

Fasad: JOTUN 2746 Mörk Rubin, takutsprånget är målat i kulören JOTUN 1378 Kontur. Putsad vägg: JOTUN 1491 Slipsten och terrass i terrasslasyrkulören 90029 Naturligt Silvergrå.

Målar du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme behöver du inte bekymra dig över vädret. Vi har nämligen utvecklat färgen särskilt med tanke på det nordiska klimatet. Våra omfattande tester visar att DRYGOLIN Nordic Extreme är både regnsäker och vattenavvisande efter endast 90 minuter. Det bidrar till att göra målningen av huset både enkel och snabb – även om vädret är fuktigt eller skiftande. Du kan tryggt måla även om vädret är ostabilt så länge du följer med i väderprognosen och pausar i tid innan det kommer en regnby.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme – vackert hus som håller!
 • Överlägset skydd – tål mest*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 90 minuter​**
 • Vackert hus som håller

Vi ligger alltid ett steg före vädret

Det nordiska klimatet är väldigt varierande och det ställer höga krav på våra utomhusfärger. Svenska husfasader måste klara allt från stekande sommardagar till hårda vinterstormar. Det betyder att när vädret blir mer extremt måste även våra färgprodukter bli det.

Därför testar Jotun alla produkter på särskilt väderutsatta ställen i Norge, från Sørlandet till Svalbard, och det har resulterat i att DRYGOLIN Nordic Extreme ger ett överlägset skydd för ditt hus. Färgens Extreme-teknologi ger extrem kulör- och glanshållbarhet och produktens unika egenskaper gör att du får ett vackert hus som håller.

Läs mer om hela DRYGOLIN-serien här.

Jotun testar DRYGOLIN på Kråkenes fyr, en av Norges mest väderutsatta platser.

De omfattande testerna säkerställer att DRYGOLIN alltid är utvecklat för att tackla tuffa vädermässiga utmaningar och resulterar i att vi alltid ligger ett steg före vädret.

Läs mer om hur Jotun testar sina produkter. 

Hus målat med JOTUN 1624 Lätthet

Huset på bilden är målat med JOTUN 1624 Lätthet Det naturliga utseendet på trappan ner från dubbeldörrarna får du genom att lasera med TREBITT Terrasslasyr i kulören JOTUN 9072 Naturgrå. När du målar med DRYGOLIN Nordic Extreme, som har självrengörande egenskaper, håller sig huset vitt och vackert länge. 

Få ett vackert hus som håller

DRYGOLIN Nordic Extreme har särskilda självrengörande egenskaper som ger låg smutsupptagning och gör att ditt hus håller sig rent och vackert länge. Detta i kombination med att färgen är regnsäker och vattenavvisande efter endast 90 minuter gör att du får ett resultat som du kan glädja dig över länge. DRYGOLIN Nordic Extreme ger ett vackert hus som håller.

Fasad målad med JOTUN 1037 Sandsten

 

DRYGOLIN Nordic Extreme ger ett vackert hus som håller, så att du kan luta dig tillbaka och bara njuta av sommaren. Fasaden är målad i kulören JOTUN 1037 Sandsten, dörr i JOTUN 0025 Dalaröd och terrass i JOTUN 9074 Nordiskt Trä.

Vill du sätta färg på detaljerna finns DRYGOLIN Nordic Extreme också som specialfärg för fönster och dörrar. Läs mer om hur du målar dina fönster med överlägset skydd. 

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme – vackert hus som håller!
 • Överlägset skydd – tål mest*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 90 minuter​**
 • Vackert hus som håller

 DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster & Dörr

DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster & Dörr

DRYGOLINs bästa till fönster och dörr
 • Överlägset skydd*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 1 timme​**
 • Suveräna påföringsegenskaper​

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden. Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

Läs även om nyheten DRYGOLIN Nordic Extreme Supermatt – en supermatt, hållbar fasadfärg. 

* DRYGOLIN Nordic Extreme håller längst av alla Drygolins utomhusfärger​
** Vid 23 grader och 50% luftfuktighet (RH)

 

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Nyhet! DEMIDEKK CleanTech – låt fasaden rengöra sig själv

Jotun lanserar DEMIDEKK CleanTech – en helt ny självrengörande utomhusfärg! DEMIDEKK CleanTech är en flexibel akryl av mycket hög kvalitet….

Nyhet – DEMIDEKK Performance

Jotun lanserar helt nya DEMIDEKK Performance – en utomhusfärg som är lätt att lyckas med! DEMIDEKK Performance är en modern…

Ny färgkarta för TREBITT Oljelasyr

TREBITT Oljelasyr finns i en rad unika transparenta färgnyanser, inspirerade av naturen. Lasyrkulörerna i den nya färgkartan för TREBITT Oljelasyr…

Fasadlasyr med matt och diskret utseende

TYRILIN Matt Lasyr är en helmatt fasadlasyr för fasader av trä. Finishen är helt matt och utan glansreflektioner. Huset på…

Gröna sköna huskulörer

Gröna huskulörer smälter in fint i naturen och upplevs uppfriskande och behagliga. De skapar ett levande grannskap och färgglada kvarter…

Så skapar du en mysig uteplats

Skapa en mysig uteplats för hela familjen! Du behöver vare sig måla om hela huset eller köpa nya trädgårdsmöbler –…

Go to top