Överlägset skydd med DRYGOLIN Nordic Extreme

Överlägset skydd med DRYGOLIN Nordic Extreme

Med DRYGOLIN Nordic Extreme får du ett vackert hus som håller. Fasaden är målad i kulören JOTUN 9918 Klassisk Vit.

DRYGOLIN Nordic Extreme håller längst av alla Drygolins utomhusfärger. Omfattande tester visar att DRYGOLIN Nordic Extreme har ett överlägset skydd, och att färgen är både regnsäker och vattenavvisande efter bara 1 timme. Det säkerställer att du får ett hus som håller sig vackert länge – även i ett fuktigt klimat. 

Vattenavvisande – regnsäker efter endast 1 timme

Det nordiska klimatet är ostabilt och blött. Dessvärre kan fuktigt vår- och sommarväder göra det svårt att planlägga arbetet med att måla om huset och många husägare bekymrar sig för att arbetet ska vara bortkastat om det plötsligt skulle komma en regnskur eller två.

Ett vackert lantligt hus med den klara röda kulören JOTUN 2142 Vestlandsröd.

Målar du huset med DRYGOLIN Nordic Extreme behöver du inte bekymra dig över vädret. Vi har nämligen utvecklat färgen särskilt med tanke på det nordiska klimatet. Våra omfattande tester visar att DRYGOLIN Nordic Extreme är både regnsäker och vattenavvisande efter endast 1 timme. Det bidrar till att göra målningen av huset både enkel och snabb – även om vädret är fuktigt eller skiftande. Du kan tryggt måla även om vädret är ostabilt så länge du följer med i väderprognosen och pausar i tid innan det kommer en regnby.

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Överlägset skydd – tål mest*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 1 timme​**
 • Vackert hus som håller

Vi ligger alltid ett steg före vädret

Det nordiska klimatet är väldigt varierande och det ställer höga krav på våra utomhusfärger. Svenska husfasader måste klara allt från stekande sommardagar till hårda vinterstormar. Det betyder att när vädret blir mer extremt måste även våra färgprodukter bli det.

Därför testar Jotun alla produkter på särskilt väderutsatta ställen i Norge, från Sørlandet till Svalbard, och det har resulterat i att DRYGOLIN Nordic Extreme ger ett överlägset skydd för ditt hus. Färgens Extreme-teknologi ger extrem kulör- och glanshållbarhet och produktens unika egenskaper gör att du får ett vackert hus som håller.

Jotun testar DRYGOLIN på Kråkenes fyr, en av Norges mest väderutsatta platser.

De omfattande testerna säkerställer att DRYGOLIN alltid är utvecklat för att tackla tuffa vädermässiga utmaningar och resulterar i att vi alltid ligger ett steg före vädret.

Läs mer om hur Jotun testar sina produkter. 

Jotun 1624 Lätthet

Huset på bilden är målat med JOTUN 1624 Lätthet och de grå detaljerna med kulören JOTUN 9911 Neutral. När du målar med DRYGOLIN Nordic Extreme, som har självrengörande egenskaper, håller sig huset vitt och vackert länge. 

Få ett vackert hus som håller

DRYGOLIN Nordic Extreme har särskilda självrengörande egenskaper som ger låg smutsupptagning och gör att ditt hus håller sig rent och vackert länge. Detta i kombination med att färgen är regnsäker och vattenavvisande efter endast 1 timme gör att du får ett resultat som du kan glädja dig över länge. DRYGOLIN Nordic Extreme ger ett vackert hus som håller.

Härlig uteplats där allt är på plats för att njuta av sommaren. Fasaden är målad i kulören JOTUN 0734 Brunsvart och terrassen är laserad med JOTUN 90029 Naturlig Silvergrå.

Vill du sätta färg på detaljerna finns DRYGOLIN Nordic Extreme också som specialfärg för fönster och dörrar. Läs mer om hur du målar dina fönster med överlägset skydd. 

 DRYGOLIN Nordic Extreme

DRYGOLIN Nordic Extreme

 • Överlägset skydd – tål mest*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 1 timme​**
 • Vackert hus som håller

 DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster & Dörr

DRYGOLIN Nordic Extreme Fönster & Dörr

 • Överlägset skydd*​
 • Extrem kulör- och glanshållbarhet​*
 • Självrengörande​
 • Vattenavvisande– regnsäker på 1 timme​**
 • Suveräna påföringsegenskaper​

Alla Jotuns utomhusprodukter testas under extrema förhållanden innan de godkänns och lanseras på marknaden. Produkterna genomgår också omfattande tester i vårt forskningslaboratorium och uppfyller en rad stränga krav för att i alla lägen kunna erbjuda det bästa skyddet för ditt hus.

* DRYGOLIN Nordic Extreme håller längst av alla Drygolins utomhusfärger​
** Vid 23 grader och 50% luftfuktighet (RH)

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Här är vinnaren i tävlingen ”Vinn nymålat hus”!

Hus-fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 10168 Muted Yellow och altanräcket med DEMIDEKK Infinity Details i 1016 Blek…

Ett hus blir ett hem

Välkommen hem till Caroline Klinker, entrepenören bakom det populära Instagramkontot Ett hus blir ett hem. Där delar hon med sig…

Tips till målning av huset på hösten

Det är en skön känsla att ha ett nymålat hus, särskilt när hösten och ruskvädret kommer och sätter huset och…

Dags att måla om sommarstugan?

Funderar du på att måla om sommarstugan? Det finns många alternativ till utvändig färgsättning av sommarstugan – oavsett om den…

Populärt med grå och svarta hus

Att måla huset i en grå eller svart nyans är populärt. Huset på bilden ovan är målat med DEMIDEKK Infinity i…

Tänk på miljön när du målar utomhus

Att tänka hållbart när du ska måla om huset innebär framför allt att tänka till ordentligt redan innan du startar…

Go to top