Torp blev vit drömvilla

Torp blev vit drömvilla

Villan som är målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit, ligger precis vid vattnet och har förvandlats från torp till en modern och lyxig villa.

Härligt läge nära vattnet

Rebecca Fredriksson, Influencer, Content Creator och Inredningsstylist, bor med sin sambo Henric i ett före detta torp, 10 minuter utanför Norrköping. Den här sommaren har de målat om huset med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Rebecca och Henric bodde tidigare i Stockholm i fem år, innan de hittade sitt drömhus och flyttade hem. – Här har vi hittat vårt lugn och det är så härligt att bo precis vid vattnet och ha nära till naturen, berättar Rebecca. Det bästa med huset är absolut läget, vid vattnet, men även detaljer som trägolv och synliga takbjälkar. Det ger karaktär, fortsätter Rebecca.

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Torp blir vit drömvilla

Det känns tydligt att det bor två kreativa personer här, med känsla för färg och form. De vackra trägolven och takbjälkarna ger karaktär åt hemmet.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

Modern och lyxig villa

När vi valde kulör ville vi att det skulle kännas mindre som ett torp och mer som en modern och lyxig villa, fortsätter Rebecca. Torpet som tidigare var rött är nu som en vit dröm och känns verkligen mer som en villa.

Läs om fler vita och ljusa färger till huset här!

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Rebecca framför sin husdröm målad i DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Supernöjda med färg och kulör

WOW WOW WOW!

Rebecca och Henric tycker att det blev så snyggt och faktiskt ännu bättre än de trodde. – Ytan blev så fin och träet kom verkligen fram. Dessutom är vi supernöjda med kulören! Vi gillar att färgen har ett stråk av gult i sig och inte känns kritvit, säger Rebecca. – Det känns också att det är en färg av hög kvalitet vilket är viktigt för oss eftersom huset ligger så nära vattnet!

DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa utomhusfärg någonsin. Teknologin bakom färgen är helt ny och patentsökt. Färgen har dessutom självrengörande egenskaper som hindrar smuts från att fästa på färgfilmen. Detta är en extra bra egenskap om du har valt en vit nyans, som annars lätt ser smutsig ut.

Läs mer om varför du ska måla huset med DEMIDEKK Infinity här!

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Paret ser nu fram emot att njuta av sitt nymålade mysiga hus, precis vid vattnet. Äntligen har vi det vi alltid drömt om – Vår vita drömvilla, avslutar Rebecca.

Foto, Rebecca Fredriksson

@rebfre

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Härligt gräddigt med Eggvit

Som en gräddbakelse ligger den där, Sarah och Andreas vita villa. Läs här hur de tänkte när de skulle välja…

Sommardröm i rött och vitt

Ett rött hus med vita knutar är väl kanske en dröm för många. Följ med hem till Anne Linden, Influencer,…

Måla huset vitt med självrengörande färg

Se vad du bör tänka på innan du bestämmer dig Vit är en mycket populär kulör och väljs ofta när…

Enhetliga färgkombinationer lönar sig

Denna vita, ljusa kombination av kulörer sätter det naturliga uttrycket i fokus. Det är mjuka övergångar mellan den vita fasaden…

Sudda ut gränsen mellan ute och inne

När trädgårds- och inredningsarkitekten Therese Knutsen och hennes man skulle göra om uteplatsen samt fasaden av deras hus ville de…

Fabriksmålad panel ger en effektiv byggprocess

Går du i byggtankar, eller är det på tiden att du byter panel på huset? Då kan det vara både…

Go to top