Torp blev vit drömvilla

Torp blev vit drömvilla

Villan som är målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit, ligger precis vid vattnet och har förvandlats från torp till en modern och lyxig villa.

Härligt läge nära vattnet

Rebecca Fredriksson, Influencer, Content Creator och Inredningsstylist, bor med sin sambo Henric i ett före detta torp, 10 minuter utanför Norrköping. Den här sommaren har de målat om huset med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Rebecca och Henric bodde tidigare i Stockholm i fem år, innan de hittade sitt drömhus och flyttade hem. – Här har vi hittat vårt lugn och det är så härligt att bo precis vid vattnet och ha nära till naturen, berättar Rebecca. Det bästa med huset är absolut läget, vid vattnet, men även detaljer som trägolv och synliga takbjälkar. Det ger karaktär, fortsätter Rebecca.

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Torp blir vit drömvilla

Det känns tydligt att det bor två kreativa personer här, med känsla för färg och form. De vackra trägolven och takbjälkarna ger karaktär åt hemmet.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

Modern och lyxig villa

När vi valde kulör ville vi att det skulle kännas mindre som ett torp och mer som en modern och lyxig villa, fortsätter Rebecca. Torpet som tidigare var rött är nu som en vit dröm och känns verkligen mer som en villa.

Läs om fler vita och ljusa färger till huset här!

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Rebecca framför sin husdröm målad i DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Supernöjda med färg och kulör

WOW WOW WOW!

Rebecca och Henric tycker att det blev så snyggt och faktiskt ännu bättre än de trodde. – Ytan blev så fin och träet kom verkligen fram. Dessutom är vi supernöjda med kulören! Vi gillar att färgen har ett stråk av gult i sig och inte känns kritvit, säger Rebecca. – Det känns också att det är en färg av hög kvalitet vilket är viktigt för oss eftersom huset ligger så nära vattnet!

DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa utomhusfärg någonsin. Teknologin bakom färgen är helt ny och patentsökt. Färgen har dessutom självrengörande egenskaper som hindrar smuts från att fästa på färgfilmen. Detta är en extra bra egenskap om du har valt en vit nyans, som annars lätt ser smutsig ut.

Läs mer om varför du ska måla huset med DEMIDEKK Infinity här!

DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

Paret ser nu fram emot att njuta av sitt nymålade mysiga hus, precis vid vattnet. Äntligen har vi det vi alltid drömt om – Vår vita drömvilla, avslutar Rebecca.

Foto, Rebecca Fredriksson

@rebfre

Avatar
Avatar

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Nyhet: DEMIDEKK Infinity Details

Lek med detaljerna. Med små enkla medel kan uterummet förändras och kännas helt nytt. Den gula stolen är målad med…

Lugna kombinationer i beige och brunt

Med beige och bruna kulörer får du ett varmt och tillmötesgående hem. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity, vår bästa…

Detaljkulörer som tillför det stora extra

Visst är det härligt när man möts av en enhetlig färgsättning utomhus? Här matchas fasadkulören och detaljerna på dörren och…

Dämpade och delikata blåtoner

Lugn och naturlig kulörmix. Utomhusmöbler i trä är extra fint tillsammans med dämpade blåtoner. Här är väggen målad med DEMIDEKK…

Gröna toner i en uppfriskande harmoni

Kombinera ljuvliga, ljusa gröna toner tillsammans och få en läcker harmoni. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 7053…

Fräscha upp huset med nya, inspirerande detaljkulörer

Detaljkulörerna hjälper dig att skapa färgfyllda blickfång, och ger ett modernt lyft för hus och uterum. Med enkla medel kan…

Go to top