Vintermys i stugan

Vintermys i stugan

Skapa en sinnlig känsla med ton-i-ton. TREBITT Oljelasyr ger en vacker och transparent kulörupplevelse som framhäver träets naturliga liv. Det taktila träverket lyser även igenom de allra mörkaste kulörerna. 

Jul i stugan

En vackert laserad träfasad, gnistrande snö, brädspel, varm choklad och familjemys. Äntligen är det dags för jul i stugan!

Lugna toner med TREBITT Oljelasyr 9133 Fäbodsbrun och Optimal Fönster 0025 Dalaröd– en vacker kombination som anspelar på naturens många stämningar. 

 Trebitt Oljelasyr

Trebitt Oljelasyr

 • Naturligt vacker, laserad yta
 • Unik egenutvecklad alkydolja
 • Skyddar och bevarar
 • Kräver ingen grundningmålning

 OPTIMAL Fönster

OPTIMAL Fönster

 • Vackra fönster och detaljer länge
 • Torkar snabbt
 • Suverän vidhäftning och finish
 • Extra skydd mot beväxning

Färger i vinterdräkt

Många inlands- och fjällstugor är ofta laserade i mörkare naturtoner, så att de smälter in diskret med den omkringliggande terrängen. När minusgraderna kommer och naturen kläs i vitt kommer de jordnära kulörvalen att framhävas desto starkare.

TREBITT Oljelasyr finns i en rad vackra, transparenta kulörer som är inspirerade av naturen. Lasyrfärgen är speciellt utvecklad för att harmonisera med det skandinaviska landskapet och dess arkitektur. Här är väggen laserad i TREBITT 0676 Tjärbrun. Andra populära kulörer i den mörkbruna skala är 9133 Fädosbrun och 0865 Dovrebrun.

Naturen – din viktigaste vägledare

Hämta inspirationen till färgvalen via naturen och från årstidernas kulörer. Resultatet blir vackert om färgerna du väljer går i samma ton som den närliggande naturen runt stugan. Oavsett om det är nostalgin eller det moderna som styr valet av arkitekturen på den, så kommer kulörerna att ge en trygg förankring med landskapet, oavsett årstid.

Vår mest populära lasyrfärg: TREBITT 0675 Säterbrun. Detta är en djup brunton som upplevs lugnare och mjukare än helt svart. 

Naturligt vacker

Stugan är en viktig ägodel som förtjänar ett kulörval som du kan leva länge med. Hitta inspiration i TREBITT Oljelasyr färgkartan, och välj den kulör som passar bäst till din omgivning. Med TREBITT Oljelasyr kan du vara trygg med att färgen är vacker och varar länge, så att du kan njuta av det bästa med stugan – att vara ute och fri.

 Trebitt Oljelasyr

Trebitt Oljelasyr

 • Naturligt vacker, laserad yta
 • Unik egenutvecklad alkydolja
 • Skyddar och bevarar
 • Kräver ingen grundningmålning

En god bok och en mysig pläd mot stugväggen. TREBITT Oljelasyr tränger in i träverket och håller fasaden vacker över tid. Här är den varmbruna fasaden målad med TREBITT 0863 Furubark.

Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Gröna toner i en uppfriskande harmoni

Kombinera ljuvliga, ljusa gröna toner tillsammans och få en läcker harmoni. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 7053…

Fräscha upp huset med nya, inspirerande detaljkulörer

Detaljkulörerna hjälper dig att skapa färgfyllda blickfång, och ger ett modernt lyft för hus och uterum. Med enkla medel kan…

Läcker ockragulton till fasaden

Lär känna vår nya kulör Jotun 10168 Muted Yellow. Som namnet avslöjar är detta en dämpad gulton. Det är en uppdaterad…

Enhetliga färgkombinationer lönar sig

Denna vita, ljusa kombination av kulörer sätter det naturliga uttrycket i fokus. Det är mjuka övergångar mellan den vita fasaden…

Supermatt och trendigt med helmatt fasad

Helmatta ytor har blivit allt mer populära både inomhus och utomhus och vi förstår varför. Den matta ytan ger ett…

Guide: välj rätt husfärg!

Att välja rätt husfärg är allt annat än lätt. Men du har turen på din sida, vi hjälper dig! Det…

Go to top