Välj det bästa för din fasad – välj DEMIDEKK

Välj det bästa för din fasad – välj DEMIDEKK

Du känner säkert till den välkända reklamslogan – ”Demidekkare målar gärna. Men inte så ofta.” Kanske har du till och med sett den senaste reklamfilmen för DEMIDEKK. Men visste du att Jotun under mer än 40 år kontinuerligt har testat och utvecklat DEMIDEKK för att tåla det skandinaviska klimatet och ge dig det bästa för din fasad?

Ett hus med bra skydd är ett hus som håller färgen

Alla vet vi att Nordens tuffa klimatväxlingar ställer stora krav på vårt boende. Inte minst utsidans panel och fönster som skall klara att stå ute i ur och skur, år efter år. Huset måste klara höstens piskande regn, vinterns bitande frost och inte minst solljusets nedbrytande effekt under sommarhalvåret. Därför känns det bra när huset är nymålat. Välj DEMIDEKK nästa gång, så kan du njuta av den känslan länge. För det kommer att dröja länge tills du behöver måla om huset igen.

Hus målat med DEMIDEKK

Huset är målat med DEMIDEKK Ultimate täckfärg i färgen JOTUN 1284 Svolvär, de vita detaljerna med DEMIDEKK Ultimate Fönster i JOTUN 1001 Eggvit och terrassen är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören 9072 Naturgrå.

Läs mer om hur du hittar rätt färg till hela huset – både fasad och detaljer.

Ett av Europas största färglaboratorier bakom DEMIDEKK-teknologin

Jotun satsar stora resurser på att utveckla färgsystem. Ett av Europas största färglaboratorier och ett flertal teststationer säkerställer att produkterna klarar vårt hårda skandinaviska klimat. Tester av utomhusfärg pågår under minst 5 år och innehåller bland annat moment för att studera den fukthindrande förmågan, hur färgen bryts ner och hur motståndskraftig den är mot mögelangrepp på ytskiktet. Mätningarna visar på mycket goda resultat för alla DEMIDEKK-produkter. Här kan du läsa lite om teknologin bakom vår senaste produkt i DEMIDEKK-serien, DEMIDEKK Brilliant White – en utomhusfärg speciellt utvecklad för vita hus.

Läs mer om hur Jotun testar sina utomhusfärger.

Det bästa för din fasad – nu ännu bättre

Ända sedan 1972 har DEMIDEKK skyddat svenska trähus. Under lika lång tid har vi skaffat oss praktisk erfarenhet av hur produkterna klarar av det skandinaviska klimatet. Det har skett genom egen testverksamhet och genom kontakter med tusentals nöjda Demidekkare. DEMIDEKK Ultimate är baserad på AMA®-teknologi – en unik kombination av alkydolja och akryl – vilket ger en suverän hållbarhet.

Till säsongen 2018 har DEMIDEKK Ultimate täckfärg förbättrats och blivit krämigare, vilket gör ditt målningsprojekt både enklare och mer effektivt. Den nya formuleringen gör färgen extra vattenfast. En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det också enkelt att få rätt mängd färg på väggen.

  • Mindre rinningar
  • Mindre motstånd i penseln
  • Mer färg i penseln – du slipper doppa penseln lika ofta
  • Mycket enklare att rulla: Mindre motstånd och mindre stänk

Tillsammans ger allt detta ett slutresultat med suverän glans och kulörhållbarhet och en yta som därmed är ännu mer motståndskraftig mot ytmögel. Ditt hus kommer helt enkelt att se nymålat ut längre än de flesta andra i grannskapet.

 DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

DEMIDEKK Ultimate Täckfärg

  • Mycket långa underhållsintervaller
  • Suverän glans och kulörstabilitet
  • Ser nymålat ut länge
  • AMA®teknologi – extra skydd och lång hållbarhet

Bli en Demidekkare du också!

Besök vår digitala färgkarta med inspirationsbilder och tips på våra mest populära utomhusfärger.

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Nyhet! DEMIDEKK CleanTech – låt fasaden rengöra sig själv

Jotun lanserar DEMIDEKK CleanTech – en helt ny självrengörande utomhusfärg! DEMIDEKK CleanTech är en flexibel akryl av mycket hög kvalitet….

Nyhet – DEMIDEKK Performance

Jotun lanserar helt nya DEMIDEKK Performance – en utomhusfärg som är lätt att lyckas med! DEMIDEKK Performance är en modern…

Ny färgkarta för TREBITT Oljelasyr

TREBITT Oljelasyr finns i en rad unika transparenta färgnyanser, inspirerade av naturen. Lasyrkulörerna i den nya färgkartan för TREBITT Oljelasyr…

Fasadlasyr med matt och diskret utseende

TYRILIN Matt Lasyr är en helmatt fasadlasyr för fasader av trä. Finishen är helt matt och utan glansreflektioner. Huset på…

Gröna sköna huskulörer

Gröna huskulörer smälter in fint i naturen och upplevs uppfriskande och behagliga. De skapar ett levande grannskap och färgglada kvarter…

Så skapar du en mysig uteplats

Skapa en mysig uteplats för hela familjen! Du behöver vare sig måla om hela huset eller köpa nya trädgårdsmöbler –…

Go to top