Vanessa Lindblads sommarhus

Vanessa Lindblads sommarhus

Vanessa Lindblads sommarhus – en lugn oas i naturliga nyanser. Det vackra utseendet får du genom att måla fasaden med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i kulören JOTUN 1141 Natural Beige och detaljerna med DEMIDEKK Infinity Details i JOTUN 1376 Froströk. Om du laserar altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90028 Skuggbrun får du ett liknande utseende. Här berättar Vanessa om kulörvalet till sommarstugan.

Vanessa Lindblad driver flera olika bolag och jobbar som manager. Hon är också medgrundare till Caia Cosmetics och influencer på Instagram. Vanessa är gift med Valentino och tillsammans har paret två barn, en son som är 6 år och en dotter som är 3 år.

Drömmen om ett sommarhus i skärgården

Förutom en lägenhet i Stockholms innerstad är Vanessa och familjen sedan ett par år tillbaka också lyckliga ägare av ett eget lantställe i Stockholms skärgård.

– Det har alltid varit en barndomsdröm att ha ett sommarhus och den drömmen blev till verklighet 2021, säger Vanessa.

Vanessa jobbar mycket med färg i sin yrkesroll och hon berättar att hennes jobb har blivit mer och mer kreativt med åren. Det var därför viktigt för Vanessa att färgvalet till stugan blev rätt.

Färger får verkligen ta mycket plats i allt från skapande av kampanjer, till produkter och inredning.

Vanessa Lindblads sommarhus

Vanessa Lindblads härliga sommarhus i skärgården! Det matta utseendet uppnår du genom att måla huset med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i kulören JOTUN 1141 Natural Beige och detaljerna med DEMIDEKK Infinity Details i JOTUN 1376 Froströk. Om du laserar altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90028 Skuggbrun får du ett liknande utseende.  

Sommarhus i naturliga nyanser

Vanessas Lindblads sommarhus ligger idylliskt, precis invid vattenbrynet. När huset skulle målas om ville familjen ljusa upp huset och framhäva detaljerna genom att måla snickerierna ljusare än huset. De ville också ha en färg som var tidlös, som man aldrig tröttnar på.

Kulörvalet föll på JOTUN 1141 Natural Beige, en stilren, gråbeige och varm jordton som ger en lugn och vacker fasad. Både själva sommarhuset och gäststugan nere vid vattnet målades i den vackra beige kulören. För detaljerna valdes JOTUN 1376 Froströk, en varm gråaktig vit färg med en rödaktig underton som skapar värme.

Jotun 1141 Natural Beige

Beige kulörer får ett extra vackert utseende med supermatt glans. Detta resultat kan du uppnå genom att måla fasaden med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i JOTUN 1141 Natural Beige, fönster och dörr med DEMIDEKK Infinity Details i JOTUN 1376 Froströk och lasera terrassen med DEMDEKK Terrasslasyr JOTUN 90028 Skuggbrun.

– Vi tyckte att våra färgval passade miljön och skapade ett härligt lugn, säger Vanessa.

Om du gillar naturliga färger, är beige och bruna nyanser ett bra alternativ. De framstår som lugna, harmoniska och tidlösa och kan sätta sin prägel på klassisk såväl som på modern arkitektur. Huset får en naturlig framtoning och genom valet av detaljkulörer kan du understyrka husets stil och stämning.

Här kan du hämta inspiration kring fler beige och bruna kulörer.

Vanessa Lindblads sommarhus

JOTUN 1141 Natural Beige, en varm och tidlös gråbeige nyans. En kulör du inte tröttnar på i första taget. Genom val av detaljkulörer, möbler, textilier och terrasslasyrkulör kan du enkelt förnya och sätta personlig prägel på uterummet. Detalj från Vanessa Lindblads sommarhus.

Matt färg skapar lugn till Vanessa Lindblads sommarhus

Ofta kan de allra vitaste exteriörtonerna upplevas som markanta och intensiva på uteplatsen i stark sol. En mer dämpad kulör som JOTUN 1141 Natural Beige ger mindre reflektion av solljuset och kommer därmed att upplevas som mjukare och lugnare, samtidigt som kulören är ljus och lätt.

Vanessa Lindblads sommarhus är dessutom målat med produktnyheten DEMIDEKK Infinity Pure Matt, en supermatt färg som ger ett dämpat och exklusivt uttryck.

Jag och min man har alltid gillat matta färger. Dessutom tror jag att en allt för glansig färg kan bli jobbigt för ögonen när solen ligger på.

Vanessa Lindblads sommarhus

Matt, sobert och stilrent. Valet av fasadkulör smälter in i miljön och ger ett behagligt lugn. Genom att måla fasaden med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i kulören JOTUN 1141 Natural Beige, detaljerna med DEMIDEKK Infinity Details i JOTUN 1376 Froströk och lasera altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90028 Skuggbrun, får du motsvarande utseende.     

Helmatta ytor har blivit allt mer populära både inomhus och utomhus. Den matta ytan ger ett stilrent, elegant och diskret uttryck som ligger helt i takt med tidens trender. Den supermatta glansgraden ger en sober framtoning som motsvarar de stora trendrörelserna inom modern arkitektur, men passar också bra för mer traditionella hem.

Ljusa kulörer i matt glans blir mindre bländande under sommarhalvåret, och en matt glans dämpar också ojämnheter bättre än en blankare färg.

Med nyheten DEMIDEKK Infinity Pure Matt, kan du nu välja en supermatt glansgrad utan att behöva kompromissa med varken kulörhållbarhet eller kvalitet. Detaljerna är målade med vår bästa detaljfärg – DEMIDEKK Infinity Details.

 DEMIDEKK Infinity Pure Matt

DEMIDEKK Infinity Pure Matt

Supermatt utomhusfärg som håller längst*
  • Överlägsen kulörhållbarhet*
  • Självrengörande
  • Supermatt och vackert utseende
  • Snabb torktid
  • Skyddar och ser nymålat ut längst*

 DEMIDEKK Infinity Details

DEMIDEKK Infinity Details

  • Snabb torktid – regnsäker efter en timme
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet
  • Ser nymålat ut längst*

Vanessa Lindblads sommarhus

Gästhuset ligger precis invid vattnet och även det har målats med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i samma kulör som sommarstugan – JOTUN 1141 Natural Beige. Detaljer i JOTUN 1376 Froströk, målade med DEMIDEKK Infinity Details.

Kulörvalet gjorde en otrolig skillnad

Är du nyfiken på hur sommarhuset såg ut före ommålningen? På Vanessas Instagramsida kan du se före och efter-bilder.

Otrolig skillnad och det blev så fint 🤍 Vi är så nöjda med fasaden på både huvudhuset och gästhuset.

Vanessa Lindblads sommarhus

Så vackert husets jordnära framtoning står sig mot skogens grönska. Om du målar fasaden med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i kulören JOTUN 1141 Natural Beige, detaljerna med DEMIDEKK Infinity Details i JOTUN 1376 Froströk och laserar altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90028 Skuggbrun, uppnår du detta tidlösa utseende.

Här förstår vi att Vanessa och familjen trivs. De har en massa idéer för att utveckla sitt lantställe och planerar bland annat att göra en bastu längre fram.

– Vi har massor med drömmar och mycket roligt händer i karriären i vår, berättar Vanessa.

Gillade du färgsättningen av Vanessa Lindblads sommarhus? Här kan du hämta inspiration från fler fasader färgsatta med JOTUN 1141 Natural Beige.

Tycker du bättre om en mer kulörstark färgsättning? I vår nya färgkarta hittar du trygga, vackra utomhuskulörer för alla smaker – och tips på matchande kulörer för grundmur, terrass och detaljer till varje fasadkulör.

Jotuns kulörtrygghet

Alla våra kulörer är framtagna med unika recept speciellt anpassade för Jotuns produkter. Jotun garanterar därför korrekt kulöråtergivning och kvalitet endast vid användning av Jotuns produkter blandade i Jotun Multicolor Color System. Du kan vara säker på att den kulör du har valt är den kulör du kommer att få när du väljer Jotuns kulörer och produkter.

Lycka till med kulörvalen! Och glöm inte att du kan fråga våra kulörrådgivare om du behöver hjälp.

(*DEMIDEKK Infinity-familjen håller längst av alla DEMIDEKKs utomhusfärger)

Avatar
Avatar

Emelie Ljungberg – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och kunskap med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Så fungerar självrengörande fasadfärg

Vitt och vackert – fasad målad med JOTUN 1001 Eggvit. Många upplever vita hus som särskilt krävande att hålla rena….

Måla huset svart? Välj en självrengörande färg

Välj kulören JOTUN 9938 Naturligt Svart så får du ett hus som är svart, men lite varmare i uttrycket än…

Lär känna den nya fasadkulören Jotun 20118 Amber Red

I årets nya utomhus-färgkarta finns ett flertal röda och rosa toner som ger ett varmt och välkomnande uttryck på skandinaviska fasader….

Skapa en harmonisk färgsättning

Har du lagt märke till det vackra huset på årets utomhusfärgkarta? Den klassiska villan har fått en harmonisk och enhetlig färgsättning…

7 fasadfaror att undvika

Försumma inte det viktiga kulörvalet! Rött är en klassisk och välkomnande kulör som skapar energi och glädje. Huset ovan är…

Välj den DEMIDEKK som passar dig

Visst känns det bra när huset är nymålat? Välj en fasadfärg från DEMIDEKK, så kan du njuta av den känslan…

Go to top