DEMIDEKK Sotad Svart sätter en vacker prägel på altanen

DEMIDEKK Sotad Svart sätter en vacker prägel på altanen

Våren är här och det är dags att göra i ordning terrassen. Om du gör en liten insats nu, så har du hela våren och sommaren på dig att njuta av din läckra altan. Nu lanserar vi även en ny terrasslasyrkulör, DEMIDEKK 9805 Sotad Svart. Terrassen på bilden är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i 9805 Sotad Svart. Pergolan är målad med vår nya detaljfärg DEMIDEKK Infinity Details i Jotun 7658 Köpenhamnsgrön. Visst är det läckert!?

Gör altanen klar för en ny säsong

Nu när våren och värmen kommer flyttar vi återigen ut vardagsrummet. Äntligen kan vi inreda terrassen och göra oss redo för en härlig säsong. Den optimala terrassen är den som kräver lite underhåll och som håller sig fin och inbjudande år efter år. Gör du en insats nu kan du njuta hela våren och sommaren på din fina terrass.

JOTUN 5445 Delicate Blue, TREBITT 9805 Sløret Sort, JOTUN 11129 Smoky Grey.Terrass: DEMIDEKK Terrasslasyr i DEMIDEKK 9805 Sotad Svart. Fasad: DEMIDEKK Infinity  i 5445 Delicate Blue. Grundmur: Jotun Drytech  murfärg i 11129 Smoky Grey.

Sotad svart – vår senaste terrasslasyrkulör

När terrasslasyrkulören kombineras med fasadkulören bidrar det till ett elegant och enhetligt uttryck. DEMIDEKK Terrasslasyr finns i en rad vackra, transparenta kulörer som matchas läckert till Jotuns exteriörkulörer. Så tar er tid och skapa en enhetlig färgsättning. Innan du påbörjar lasering ska du som regel börja med att tvätta terrassen med DEMIDEKK Terrassfix, den rengör, tar bort gammal lasyr och olja, och förbereder träet innan lasering. Och i år kanske är det dags att lasera altanen i en helt ny kulör? Vår senaste lasyrkulör är DEMIDEKK 9805 Sotad Svart som passar fint till sten och natur, samt skapar fina kontraster i uterummet. För er som önskar en mörkare kulör, så är detta den perfekta nyansen att färgsätta altanen, pergolan eller spaljéer med.

Läs om våra vackra svarta kulörer här.

Vår bästa terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr ger en vacker och hållbar terrass med endast en strykning. I vår senaste terrasslasyr-färgkarta får du lära känna 14 av våra 27 vackra terrasslasyrkulörer. För att kunna njuta mest möjligt av säsongen måste du säkerställa att träet är väl skyddat mot fuktigt höstväder, frostigt vinterväder och sommarens starka UV-strålar. Laserar du med DEMIDEKK Terrasslasyr slipper du tänka på detta och kan istället lägga tiden på att inreda ditt uterum efter dina önskemål. Det enda som behövs är några timmars arbete, så slipper du att underhålla din terrass på upp till tre år. Gammal terrasslasyr kan du ta bort med DEMIDEKK Terrassfix som rengör och ljusar upp träet.

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

  • Vackra kulörer och lång hållbarhet
  • Hämmar beväxning på ytan
  • Torkar snabbt – regnsäker efter 1 timme
  • Motverkar sprickbildning
 DEMIDEKK Terrassfix

DEMIDEKK Terrassfix

  • Avlägsnar gammal lasyr
  • Rengör och gör träet ljusare
  • Gör det enkelt att byta kulör
  • 3-i-1 – avlägsnar, rengör, bleker

Bli inspirerad av alla våra terrasslasyr kulörer här!

Avatar
Avatar

Olivia Larsson – Digital Content & Product Manager

Olivia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler, samt PR och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Ny färgkarta för terrasslasyr!

Vi önskar oss vackra uterum för långa ljusa dagar utomhus! I vår nya färgkarta för terrasslasyr hittar du vackra lasyrfärger, som…

När innelivet flyttar ut – färgsättning av terrassen

När våren och värmen kommer flyttar innelivet ut. Vi kan äntligen inreda uteplatsen och göra oss redo för ännu en…

Enkelt att ändra färg på terrassen

Nya DEMIDEKK Terrassfix gör det enkelt att ändra färg på altanen. Den här altanen är laserad med en av säsongens…

Undvik terrasstabbarna!

Sommarsäsongen är snart här och det är dags att pyssla om uteplatsen. Många sätter igång utan att först ta reda…

Ska du lasera terrassen? Här får du svar på vanliga frågor

Ska du lasera terrassen? Härligt. Här har vi samlat de vanligaste frågorna kring vad man ska tänka på när man…

Så här laserar du terrassen

Är det dags att lasera terrassen, men vet inte hur man gör? Vi hjälper dig! Följ vår steg-för-steg guide för…

Go to top