Härligt gräddigt med Eggvit

Härligt gräddigt med Eggvit

Som en gräddbakelse ligger den där, Sarah och Andreas vita villa. Läs här hur de tänkte när de skulle välja färg till sitt nybyggda hus. Huset är målat med DEMIDEKK Infinity i kulören 1001 Eggvit.

Nybyggt hus utifrån våra önskemål

Sarah Stråth, Infuencer inom inredning, man och tre döttrar har precis flyttat in i det nybyggda huset strax utanför Jönköping. Huset är målat med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit och det är egentligen bara tomten kvar att fixa.

– Det bästa med vårt hus är att vi har fått skapa det utifrån våra egna önskemål. Varje detalj är noga genomtänkt och planlösningen och huset känns perfekt för vår familj. Vi älskar det, berättar Sarah.

Härligt Gräddigt med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Väggar målade med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit. Lite att fixa på tomten kvar bara…

Härligt Gräddigt med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Sarah i full färd med att måla väggarna med Jotuns bästa utomhusfärg någonsin – DEMIDEKK Infinity i kulören 1001 Eggvit.

Många beslut vid husbygge

När man bygger nytt är det många beslut att ta och vilken produkt och färg du ska välja till huset är ett av de viktigare. Färgen på huset påverkar, förutom dig själv, dina grannar som ser ditt hus varje dag. Det är viktigt att välja en nyans som passar in i sin miljö, med den omkringliggande bebyggelsen. Färgen ska också passa arkitekturen på huset och du ska trivas med den i många år framöver.

Läs mer om att välja färg till huset här!

Ditt hus är förmodligen det mest dyrbara du äger. Om du väljer rätt färg från början kan du spara många tusenlappar i slutändan, genom att huset håller sig vackert år efter år utan att du behöver måla om. Förmodligen tycker du att det är dyrt när du står i färgaffären och ska betala, men att välja rätt färg lönar sig i längden. DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa fasadfärg någonsin. Teknologin bakom färgen är helt ny och patentsökt. Färgen har dessutom självrengörande egenskaper som hindrar smuts från att fästa på färgfilmen. Det är extra bra när du som Sarah och Andreas har valt en vit nyans, som annars lätt ser smutsig ut.

När du väljer DEMIDEKK Infinity, behöver du inte måla om huset på många, många år. Här ger vi dig fem bra anledningar att välja DEMIDEKK Infinity.

Härligt Gräddigt med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Vägg målad i DEMIDEKK Infinity i nyansen 1001 Eggvit.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

JOTUN 1001 Eggvit

En gulaktig vit ton – och Jotuns absolut mest sålda kulör! Eggvit upplevs som mjuk och kommer absolut att upplevas som helt vit utomhus. Alla kulörer upplevs som renare och kyligare ute i dagsljus. Eggvit kommer att upplevas som aningen mindre gul än 1453 Bomull. Grundmur: 1973 Antikgrå

Härligt Gräddigt med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Vägg målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit. Se hur fint färgen på väggen passar med utemöblerna!

Rätt vit nyans

Sarah och Andreas är så nöjda med resultatet och tycker att det blev mycket bättre än förväntat.

– Vi ville ha en behaglig vit färg som inte bländar när solen skiner och den skulle passa med våra fönster som är i samma färg, säger Sarah. DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit är behaglig att titta på – härligt gräddig! Vi får många frågor om vilken färg vi har använt och det är ett bra betyg tycker vi, avslutar Sarah.

Att välja rätt vit nyans är inte alltid enkelt. I Jotuns digitala färgkarta hittar du flera populära vita nyanser och med funktionen ”hitta färgkombinationer” får du snabbt och lätt förslag på matchande färger till detaljer, grundmur och altan. Sarah och Andreas har valt att även låta fönstren vara vita, men du kan även välja någon av de kombinationer vi rekommenderar i färgkartan. Till terrassen rekommenderar vi den nya terrasslasyrkulören 90029 Naturligt Silvergrå.

Läs mer om de nya terrasslasyrkulörerna.

JOTUN 1001 Eggvit.JOTUN 1391 Ljus Antikgrå.JOTUN 1973 Antikgrå.

Härligt Gräddigt med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit

Fasaden målad med DEMIDEKK Infinity 1001 Eggvit.

– Och visst blev det bra, inbjudande och härligt gräddigt;)

@interiorbysarah

Avatar
Avatar

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Nyhet: DEMIDEKK Infinity Details

Lek med detaljerna. Med små enkla medel kan uterummet förändras och kännas helt nytt. Den gula stolen är målad med…

Lugna kombinationer i beige och brunt

Med beige och bruna kulörer får du ett varmt och tillmötesgående hem. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity, vår bästa…

Detaljkulörer som tillför det stora extra

Visst är det härligt när man möts av en enhetlig färgsättning utomhus? Här matchas fasadkulören och detaljerna på dörren och…

Dämpade och delikata blåtoner

Lugn och naturlig kulörmix. Utomhusmöbler i trä är extra fint tillsammans med dämpade blåtoner. Här är väggen målad med DEMIDEKK…

Gröna toner i en uppfriskande harmoni

Kombinera ljuvliga, ljusa gröna toner tillsammans och få en läcker harmoni. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i kulören 7053…

Fräscha upp huset med nya, inspirerande detaljkulörer

Detaljkulörerna hjälper dig att skapa färgfyllda blickfång, och ger ett modernt lyft för hus och uterum. Med enkla medel kan…

Go to top