Säsongens nya terrasslasyrfärger!

Säsongens nya terrasslasyrfärger!

Nya färger från Jotun! Lägg märke till DEMIDEKK Terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå  – detta är en färg som passar superfint till många husfärger.

Nyheter till uteplatsen

I år har DEMIDEKK Terrasslasyr kommit med två nya, läckra färger som bidrar till att du hittar den perfekta färgen till din uteplats. Dessa färger är framtagna för att komplettera våra mest sålda fasadfärger och vi tror därför att de kan bli årets mest populära altanfärger. Du hittar totalt 14 snygga terrasslasyrfärger i färgkartan som du kan bläddra i här.

Låt oss få introducera de två nya medlemmarna bland DEMIDEKK Terrasslasyrfärger!

DEMIDEKK 90029 Naturligt Silvergrå

Det här är en varm grå färg som är något djupare och varmare i tonen än den grå bästsäljaren 9073 Skimmergrå.

Många upplever 9073 Skimmergrå som lite kall och blåaktig och därför är den nya 90029 Naturligt Silvergrå ett snyggt alternativ. Den gör sig till exempel mycket bra till bästsäljarna av fasadfärgerna, 1001 Eggvit, 1453 Bomull, 1024 Tidlös, 1391 Ljus Antikgrå, 1973 Antikgrå, 1434 Labrador, 1462 Grå Skiffer eller 0394 Varmgrå. Den passar också fint till de röda favoriterna 2006 Husmansröd och 2142 Vestlandsröd, den gröna 8413 Herrgårdsgrön eller den populära, 9938 Naturligt Svart, för att nämna några.Jotun 90029 Naturligt SilvergråDEMIDEKK Terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå.DEMIDEKK 90029 Naturligt SilvergråGoda vänner och varma somrar är det bästa som finns. Den nya färgen DEMIDEKK Terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå; en varm grå färg.

DEMIDEKK 90028 Skuggbrun

En dämpad brun färg. Färgen är gråaktigt brun, – inte för grå, inte för gyllene och inte heller för rödaktigt brun. Bara behaglig och varm i tonen, som gör sig bra till en rad täckande utomhusfärger. Se den ihop med ljusa fasadfärger som 1622 Reflektion och 0182 Pärlgrå, eller de beige utomhusfärgerna, 1939 Sandbeige, 1016 Blek Sand eller 1486 Rå Umbra Blek. Den här altanfärgen passar också till de gyllene fasadfärgerna 1392 Gul Antik, 1223 Höststämning och inte att förglömma, ihop med en av Jotuns mest sålda utomhusfärger, 0734 Brunsvart.DEMIDEKK 90028 Skuggbrun

Den perfekta bruna färgen på altanen, DEMIDEKK Terrasslasyr 90028 Skuggbrun.

Byt färg på altangolvet i år

Visste du att du nu enkelt kan byta färg på altangolvet? Den nya DEMIDEKK Terrassfix tar effektivt bort gammal terrasslasyr så att du kan byta färg! Se alla färgerna i den nya terrasslasyrfärgkartan här.

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

  • Extra skydd mot beväxning
  • Torkar snabbt
  • Motverkar sprickbildning
  • Lång hållbarhet med bara en strykning
Nina
Nina

Nina – Skandinavisk kulörchef - Jotun

Nina har alltid full överblick över de senaste trenderna. Hon tar fram de vackraste färgkombinationerna och hennes råd i färgsättningsfrågor är alltid träffsäkra. Tillsammans med Jotun-teamet trollar hon fram de vackraste kulörerna och färgkartorna.

DEMIDEKK Sotad Svart sätter en vacker prägel på altanen

Våren är här och det är dags att göra i ordning terrassen. Om du gör en liten insats nu, så…

Enhetliga färgkombinationer lönar sig

Denna vita, ljusa kombination av kulörer sätter det naturliga uttrycket i fokus. Det är mjuka övergångar mellan den vita fasaden…

Svart är inte bara svart

Måla huset med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart så får du ett hus som är svart men lite varmare i…

När innelivet flyttar ut – färgsättning av terrassen

När våren och värmen kommer flyttar innelivet ut. Vi kan äntligen inreda uteplatsen och göra oss redo för ännu en…

Enkelt att ändra färg på terrassen

Nya DEMIDEKK Terrassfix gör det enkelt att ändra färg på altanen. Den här altanen är laserad med en av säsongens…

Undvik terrasstabbarna!

Sommarsäsongen är snart här och det är dags att pyssla om uteplatsen. Många sätter igång utan att först ta reda…

Go to top