Slipp flisor på trappan och altanen

Slipp flisor på trappan och altanen

Visst ser denna trappa väldigt len och skön ut ut? Här är det inga bekymmer att gå barfota, varken för dig eller dina barn! Det mjuka resultatet, helt utan strävhet och flisor, får du med DEMIDEKK Terrasslasyr. Välj bland flera vackra färger och kulörer!

Bilden ovan: Så här fin trappa kan du få med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 9710 Terrassgrå.

Fördelarna med att lasera

DEMIDEKK Terrasslasyr är en speciallasyr för impregnerat trä som framhäver och bevarar träets naturliga, fina utseende. Lasyren hjälper även till att skydda träytan mot nedbrytning så att den inte grånar och får flisor, utan blir mjuk och len att gå på. Tack vare den högkvalitativa alkydoljan som terrasslasyren är baserad på, räcker en strykning för att effektivt skydda mot sprickbildning, fukt och solens nedbrytning i upp till 3 år. Ett hållbart och tidsbesparande alternativ helt enkelt! DEMIDEKK Terrasslasyr innehåller även ett filmkonserverande medel som hämmar beväxning av svartmögel och alger som kan uppstå av mycket fukt och nederbörd.

– Beväxning av alger och mögel ser inte bara tråkigt ut, det binder också fukt till träet – något som inte är önskvärt. En algbeväxt yta kan dessutom bli väldigt hal därmed riskfylld att gå på. Det är därför viktigt att träytan hålls ren och fin över tid, säger Karin Mattsson, Technical Service Manager på Jotun.

Behandla och lasera trappan. Vilket härligt väder! Men så här ser det tyvärr inte alltid ut i vårt avlånga land. Behandlar du trappan eller altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr får du ett ordentligt skydd som håller träet lent och snyggt i upp till tre år.Vilket härligt väder! Men så här ser det tyvärr inte alltid ut i vårt avlånga land. Behandlar du trappan eller altanen med DEMIDEKK Terrasslasyr får du ett ordentligt skydd som håller träet lent och snyggt i upp till tre år.

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr – vackra färger och lång hållbarhet
  • Vackra kulörer och lång hållbarhet
  • Hämmar beväxning på ytan
  • Torkar snabbt – regnsäker efter 1 timme
  • Motverkar sprickbildning

Behandla och lasera entren och trappan. Vackert och härligt med en nylaserad entré. Trappen är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90029 Naturligt Silvergrå. Vackert och härligt med en nylaserad entré. Lasera med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 90029 Naturligt Silvergrå för att få detta härliga resultat. 

Behandla och lasera trappan. Med DEMIDEKK Terrasslasyr är altanan redo för väta efter bara en timme! Här ser du kulören JOTUN 90002 Gråsvart.Med DEMIDEKK Terrasslasyr är altanan redo för väta efter bara en timme! Här ser du kulören JOTUN 90002 Gråsvart.

En ljus fasad och entrétrapp låter den svarta dörren få extra mycket uppmärksamhet. Är du intresserad av ett liknande utseende? Lasera entrén med DEMIDEKK Terrasslasyr i JOTUN 90029 Naturligt Silvergrå, måla fasaden med DEMIDEKK Infinity Pure Matt i 1001 Eggvit och dörren med DEMIDEKK Infinity Details i 9938 Naturligt Svart.

Ett lent och vackert resultat utan flisor

Känns trappan eller altangolvet strävt och flisigt? Det kan du enkelt motverka genom att lasera. Lasyren hjälper nämligen till att skydda träytan mot nedbrytning så att den inte grånar och flisas upp, utan blir mjuk och len att gå på. Var du kanske en av dem som byggde altan under pandemiåren 2020-2021 – då är det hög tid att lasera den nu! Det går faktiskt bra att lasera redan när temperaturen når +10 grader utomhus. Läs mer om hur du laserar steg för steg.

Behandla och lasera trappan. Vilken len trappa! Laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 9710 Terrassgrå.Vilken len trappa! Få samma resultat med DEMIDEKK Terrasslasyr i kulören JOTUN 9710 Terrassgrå.

Välj bland flera färger och kulörer

En annan fördel med terrasslasyr är att du kan skapa ditt unika uttryck och färgsätta efter tycke och smak. Föredrar du en svart, silvergrå eller brun trappa? Måla om och prova dig fram! När du vill byta färg kan den gamla terrasslasyren enkelt tvättas av med DEMIDEKK Terrassfix. Sedan applicerar du en ny terrasslasyr i önskad kulör. Läs mer om hur du laserar altanen steg för steg.

 DEMIDEKK Terrassfix

DEMIDEKK Terrassfix

Använd DEMIDEKK Terrassfix för lång hållbarhet
  • Avlägsnar gammal lasyr
  • Rengör och gör träet ljusare
  • Gör det enkelt att byta kulör
  • 3-i-1 – avlägsnar, rengör, bleker

Behandla och lasera entré, trappa, altan och uteplats. Föredrar du och din hund en ljus nyans på entrétrappen och altanen? Upptäck till exempel kulören JOTUN 9072 Skimmergrå som syns på bilden. Väldigt fin ihop med de blå nyanserna 4477 Deco Blue på dörren och 4252 Kimrök Dämpad på fasaden.Föredrar du och din fyrbenta vän en ljus nyans på entrétrappen och altanen? Upptäck till exempel kulören JOTUN 9072 Skimmergrå. Väldigt fin ihop med de blå nyanserna 4477 Deco Blue på dörren och 4252 Kimrök Dämpad.

Vill du ha mer inspiration? Upptäck vår färgkarta för terrasslasyrer!

Läs också: Fem skäl att lasera altanen.

Julia Karlsson
Julia Karlsson

Julia Karlsson – Digital Content Manager

Julia ansvarar för Jotun Sveriges digitala kanaler och influencer marketing för Jotun LADY. I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister och samarbetspartners delar hon nyheter, trender och nyttig information med dig.

Så laserar du altanen steg för steg

När vårkänslorna kommer vill vi börja pyssla om vår uteplats. Plantera växter, ta fram utemöblerna och förbereda grillen. Men glöm…

Undvik terrasstabbarna!

Utomhussäsongen är snart här och det är dags att börja se om uteplatsen. Många sätter igång utan att först ta…

Ska du lasera altanen? Här får du svar på vanliga frågor

Längtar du efter middagar utomhus? Vi också! Ett smart tips är att börja behandla och lasera altanen eller terrassen redan…

Inspireras av vår färgkarta för terrasslasyr

Vi önskar oss vackra uterum för långa ljusa dagar utomhus! I vår färgkarta för terrasslasyr hittar du vackra lasyrfärger som…

Fem skäl att lasera altanen

Nu längtar vi till sköna vårdagar och sena sommarkvällar på uteplatsen. Och det blir ju så mycket härligare med en…

Så laserar du terrassen med TREBITT terrasslasyr

Undrar du över hur du ska gå tillväga när du ska lasera terrassen? Vi presenterar här en enkel steg-för-steg guide…

Go to top