Det goda livet på altanen

Det goda livet på altanen

Altanen på bilden är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i den nya terrasslasyrkulören 90029 Naturligt Silvergrå. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1105 Villavit.

Din altan – din sommar

Vi nordbor lever för sommaren. Vi står ut med kyla, snö, stormar och att skrapa isen av vindrutan varje dag under vintern, om vi bara får en lång och härlig sommar. Från tidig vår till sen höst, så länge solen värmer, vill vi vara utomhus. Allt känns mer intensivt – dofterna, färgerna och smakerna. Det är som att det blir mer av allt när vi är ute.

På sommaren är vi utomhus från det att solen går upp till långt efter att den gått ner. Vi äter våra måltider, umgås och vilar på altanen. Det är här vi tankar energi.

DEMIDEKK Terraslasyr 90002 Gråsvart

Finns det något bättre än bara fötter mot varmt altangolv? Här är altanen laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i den harmoniska färgen 90002 Gråsvart.

En altan som håller sig vacker länge

Det optimala utelivet får du med en altan som kräver lite underhåll och som håller sig snygg år efter år. Med DEMIDEKK Terrasslasyr får du mer tid över att njuta av sommaren och din terrass.

DEMIDEKK Terrasslasyr framhäver och förskönar träets naturliga, vackra utseende. Välj en kulör som harmonierar med huset och omgivningen. Med bara en strykning skyddas träet mot fuktigt höstväder, frusna vintrar, men också mot solens UV-strålar under sommaren.

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

  • Extra skydd mot beväxning
  • Torkar snabbt
  • Motverkar sprickbildning
  • Lång hållbarhet med bara en strykning

Två nya färger till altanen

I den nya färgkartan från DEMIDEKK Terrasslasyr finns fjorton vackra färger som alla passar fint ihop med den skandinaviska arkitekturen, landskapet och naturen. I år med två nya färger; en varm grå nyans som heter 90029 Naturligt Silvergrå och en dämpad brun som heter 90028 Skuggbrun. Fundera över vilken färg som passar bäst ihop med kulören på ditt hus så att du får ett elegant och enhetligt intryck.

DEMIDEKK terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå

Altanen på bilden är målad med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90029 Naturligt Silvergrå, en varm grå färg som passar fint till många av våra mest omtyckta fasadfärger. Här på bilden tillsammans med DEMIDEKK Infinity i 1105 Villavit.

Inspireras av fler fina bilder på de nya terrasslasyrkulörerna.

Här kan du bläddra i den senaste färgkartan för terrasslasyr:

På vår hemsida kan du läsa mer om DEMIDEKK Terrasslasyr och hitta tips på hur du gör för att lyckas med att lasera terrassen. 

Emelie Nilsson
Emelie Nilsson

Emelie Nilsson – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och nyttiga med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Måla fina blomkrukor!

Blomkrukorna är målade i färger som passar perfekt till denna terrass! De ljusa krukorna har fått färgen 1402 Canvas​ och de grå…

Årets altantrender 2019

Här är väggen målad i färgen Jotun 4116 Corvus Black / NCS S9000-N och träspjälorna är laserade med TREBITT oljelasyr 9076…

Enkelt att ändra färg på terrassen

Nya DEMIDEKK Terrassfix gör det enkelt att ändra färg på altanen. Den här altanen är laserad med en av säsongens…

Sommardröm vid havet

Drömmen om nästa sommar följer oss under hela året så när det väl blir sommar så vill vi ta till vara varenda sekund och bara njuta. När du målar ditt hus med DEMIDEKK Infinity, kan du vara säker på att din sommar blir som du har drömt om!

Detaljer till ett vitt hus

Det idylliska huset Kullavik är målat i DEMIDEKK Infinity 1105 Villavit. När du målar ditt hus med DEMIDEKK Infinity håller…

Sätt färg på detaljerna

Att sätta färg på detaljerna kan vara ett smart sätt att förändra sitt hus även om det inte behöver målas om på många, många år. Läs mer om att färgsätta detaljerna här.

Go to top