Det goda livet på altanen

Det goda livet på altanen

Altanen på bilden är laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i den nya terrasslasyrkulören 90029 Naturligt Silvergrå. Fasaden är målad med DEMIDEKK Infinity i 1105 Villavit.

Din altan – din sommar

Vi nordbor lever för sommaren. Vi står ut med kyla, snö, stormar och att skrapa isen av vindrutan varje dag under vintern, om vi bara får en lång och härlig sommar. Från tidig vår till sen höst, så länge solen värmer, vill vi vara utomhus. Allt känns mer intensivt – dofterna, färgerna och smakerna. Det är som att det blir mer av allt när vi är ute.

På sommaren är vi utomhus från det att solen går upp till långt efter att den gått ner. Vi äter våra måltider, umgås och vilar på altanen. Det är här vi tankar energi.

DEMIDEKK Terraslasyr 90002 Gråsvart

Finns det något bättre än bara fötter mot varmt altangolv? Här är altanen laserad med DEMIDEKK Terrasslasyr i den harmoniska färgen 90002 Gråsvart.

En altan som håller sig vacker länge

Det optimala utelivet får du med en altan som kräver lite underhåll och som håller sig snygg år efter år. Med DEMIDEKK Terrasslasyr får du mer tid över att njuta av sommaren och din terrass.

DEMIDEKK Terrasslasyr framhäver och förskönar träets naturliga, vackra utseende. Välj en kulör som harmonierar med huset och omgivningen. Med bara en strykning skyddas träet mot fuktigt höstväder, frusna vintrar, men också mot solens UV-strålar under sommaren.

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

  • Extra skydd mot beväxning
  • Torkar snabbt
  • Motverkar sprickbildning
  • Lång hållbarhet med bara en strykning

Två nya färger till altanen

I den nya färgkartan från DEMIDEKK Terrasslasyr finns fjorton vackra färger som alla passar fint ihop med den skandinaviska arkitekturen, landskapet och naturen. I år med två nya färger; en varm grå nyans som heter 90029 Naturligt Silvergrå och en dämpad brun som heter 90028 Skuggbrun. Fundera över vilken färg som passar bäst ihop med kulören på ditt hus så att du får ett elegant och enhetligt intryck.

DEMIDEKK terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå

Altanen på bilden är målad med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90029 Naturligt Silvergrå, en varm grå färg som passar fint till många av våra mest omtyckta fasadfärger. Här på bilden tillsammans med DEMIDEKK Infinity i 1105 Villavit.

Inspireras av fler fina bilder på de nya terrasslasyrkulörerna.

Här kan du bläddra i den senaste färgkartan för terrasslasyr:

På vår hemsida kan du läsa mer om DEMIDEKK Terrasslasyr och hitta tips på hur du gör för att lyckas med att lasera terrassen. 

Avatar

Emelie Nilsson – Digital redaktör

I samarbete med Jotuns färgexperter, stylister, designers mfl. delar Emelie nyheter, trender och nyttiga med dig som är intresserad av inredning, färg och design eller bara är ute efter tips kring färg och målning.

Drömstuga på Hvaler

Följ med hem till denna tjusiga stuga på Hvaler, Norge! Färgen är DEMIDEKK Infinity 4252 Kimrök Dämpad, en färg som…

Ingunns vackra trädgård

När man första gången ser Ingunns trädgård tar det nästan andan ur en! Innanför den lilla vita porten uppenbarar sig…

Lev livet ute i sommar!

Linda Elmin är inredningsstylist och driver nätbutiken Hviit.no. Hon hälsar oss välkomna till sin vackra altan i hennes hus i Lørenskog. Altanen…

Lantlig altan med ny färg

Letar du efter den perfekta bruna färgen till din altan? DEMIDEKK Terrasslasyr 90028 Skuggbrun är en läcker ny färg! Vackra färger…

Staycation på skön sommaraltan

Altandröm med nylaserat golv! Färgen är DEMIDEKK Terrasslasyr 90029 Naturligt Silvergrå. Soffa med grå kuddar och svart marmorbord: Furniturebox.no, flätad korg:…

Sommardrömmar

– Kanske drömmer du om en härlig uteplats där du kan bara vara i sommar? Altanen på bilden är laserad…

Go to top