Sommardröm vid havet

Sommardröm vid havet

Knarrholmen är en skärgårdsö bara tio minuter från Göteborg. Det korta avståndet från stan gör att det går att bo här hela sommaren och pendla in till jobbet. Det är ett utsatt läge för ett hus, med väder och vind, men en dröm för många. Följ med oss till Knarrholmen – en sommardröm vid havet – och inspireras av färgerna som smälter in i naturen.

Huset på Knarrholmen är målat med DEMIDEKK Infinity i färgen 9938 Naturligt Svart.

DEMIDEKK Infinity

Sommar…

Smaka på ordet. Vad betyder det för dig? För många betyder det tid för familj och vänner, sol och värme, bad och att varva ner. Vi nordbor längtar ständigt till sommaren. Drömmen om nästa sommar följer oss under resten av året så när det väl blir sommar så vill vi ta till vara varenda sekund och bara njuta.

När du målar ditt hus med nyheten DEMIDEKK Infinity, Jotuns bästa utomhusfärg någonsin, kan du vara säker på att du får en färg som håller sig vacker år efter år, så att dina framtida somrar blir allt som du har drömt om! I vår digitala utomhusfärgkarta får du tips på hur du ska tänka när du ska välja färg till huset och du får förslag på matchande kulörer till fönster, dörrar, garageportar, grundmur och altan. Allt för att skapa en harmonisk helhet.

Läs mer om DEMIDEKK Infinity – vår bästa utomhusfärg någonsin.

DEMIDEKK Infinity

Huset på Knarrholmen. Fasad målad med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart.

 DEMDIDEKK Infinity

DEMDIDEKK Infinity

  • Skyddar huset längst*
  • Överlägsen glans- och kulörhållbarhet*
  • Ser nymålat ut längst*
  • Självrengörande
*DEMIDEKK Infinity håller längst av alla Jotuns utomhusfärger

DEMIDEKK Infinity är testad för att klara vårt kärva skandinaviska klimat och utsatta lägen.

Tuffa färgtester ger färg som håller länge

Vårt hus är ofta en stor investering och det gäller att ta hand om det och skydda det från väder och vind. Ett hus i skärgården, på ett ställe som Knarrholmen, är extra utsatt för sol, vind och vatten och det gäller att välja en utomhusfärg med en kulör- och glanshållbarhet utöver det vanliga. DEMIDEKK Infinity är testad i extrema förhållanden för att den ska klara vårt varierande och tuffa skandinaviska klimat utan att panelen mattas, ändrar färg eller släpper in fukt.

Läs mer om DEMIDEKK Infinitys kulör- och glanshållbarhet här. 

DEMIDEKK Infinity

Vem vill inte sitta här och äta frukost? Fasad målad med DEMIDEKK Infinity i 9938 Naturligt Svart. Altangolv laserat med DEMIDEKK Terrasslasyr i 90002 Gråsvart.

Det goda livet på altanen

På sommaren vill vi gärna vara ute så mycket vi kan. Vi äter, umgås och vilar på altanen. Det är här vi tankar energi.

Det optimala utelivet får du med en altan som kräver lite underhåll och som håller sig snygg år efter år. Med DEMIDEKK Terrasslasyr får du mer tid över att njuta av sommaren och din altan.

I den nya färgkartan från DEMIDEKK Terrasslasyr hittar du fjorton vackra färger som alla passar fint ihop med den skandinaviska arkitekturen, landskapet och naturen. Fundera över vilken färg som passar bäst ihop med ditt hus så att du får ett elegant och enhetligt intryck. Läs mer om de nya färgerna här!

 DEMIDEKK Terrasslasyr

DEMIDEKK Terrasslasyr

  • Extra skydd mot beväxning
  • Torkar snabbt
  • Motverkar sprickbildning
  • Lång hållbarhet med bara en strykning

DEMIDEKK Terrasslasyr

Altangolv och bänk laserade med DEMIDEKK Terrasslasyr 90002 Gråsvart.

DEMIDEKK Infinity

Livet på Knarrholmen – en sommardröm vid havet. Fasaden målad med DEMIDEKK Infinity 9938 Naturligt Svart.

Din bästa sommar

De bästa somrarna är de när vi har tid att bara ägna oss åt sådant vi vill. Kanske vill du sitta stilla och äta långa frukostar för att sedan ligga i solen på en klippa? Eller, kanske vill du ut på havet eller inte göra någonting alls, bara njuta? När du ska måla ditt hus och väljer DEMIDEKK Infinity så behöver du inte måla om huset på många, många år. – Då blir dina somrar som du drömt om.

Creative crew: Art Director Therese Sennerholt, Stylist Pella Hedeby, Stylist ass Sara Mortensen, Photographer Mikkel Mortensen, Digitech/ass Fredrik Kastrupsen.

Annika Lindskog
Annika Lindskog

Annika Lindskog – Kulörrådgivare

Annika arbetar med färgsättning och hjälper andra att få en genomtänkt och harmonisk färgsättning. Hon älskar när folk hon hjälpt blir nöjda och känner den harmoni som rätt färgsättning kan skapa. Annika brinner för färg och form och pratar och skriver gärna om detta.

Att välja färg till sitt hus

Planerar du att måla om huset i år? Tycker du att det är svårt att välja färg på fasad och detaljer? Här får du bra tips för att få ett harmoniskt intryck.

Håll huset rent med självrengörande färg

DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa utomhusfärg någonsin. Färgen är självrengörande, vilket hindrar smuts och pollen från att fästa på fasaden.

Fem skäl att måla huset med DEMIDEKK Infinity

DEMIDEKK Infinity är Jotuns bästa utomhusfärg någonsin. Teknologin bakom färgen är helt ny. Här får du fem bra skäl att måla huset med DEMIDEKK Infinity.

Är ditt hus skyddat mot framtidens klimat?

Regnar det mycket? Orolig för ditt hus? Lär dig hur du skyddar ditt hus mot framtidens klimat. DEMIDEKK Infinity är vattenavvisande och håller träet torrt.

Måla huset i ostadigt väder

Har du svårt att planera husmålningen på grund av regnskurar och ostadigt väder? Du är inte ensam om problemet, men…

Skydda huset mot beväxning

Beväxning av alger och mögel syns ofta extra tydligt på vita hus. Vill du att ditt hus ska förbli lika…

Go to top